Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Bridgestone lanseeraa Fleetcare Go Plan -palvelun

Johtava rengasvalmistaja ja vastuullisten liikkuvuusratkaisujen toimittaja Bridgestone lanseeraa Fleetcare Go Plan -palvelun. Uusi premium-ratkaisu on suunnattu pienille ja keskikokoisille yrityksille, joiden ajoneuvokannassa on kuorma-autoja, linja-autoja, henkilöautoja tai tavara-autoja.

Kuva: Bridgestone
  • Suosittuun Fleetcare-palveluun pohjautuva integroitu Fleetcare Go Plan käsittää Bridgestonen premium-renkaat, tehokkaat ajoneuvojen huoltopalvelut ja telematiikkaan perustuvan älykkään käyttöliittymän – asiakkaan tarpeiden mukaan.
  • Uusi käyttövalmis ratkaisu on suunnattu pienille ja keskikokoisille yrityksille, joiden ajoneuvokannassa on kuorma-autoja, linja-autoja, tavara-autoja tai henkilöautoja.
  • Fleetcare Go Plan auttaa tehostamaan toimintaa, säästämään aikaa ja kokonaiskustannuksia sekä takaamaan kuljettajien turvallisuuden tien päällä.

Integroitu Fleetcare Go Plan käsittää Bridgestonen premium-renkaat, tehokkaat ajoneuvojen huoltopalvelut ja Webfleet-telematiikkaan perustuvan älykkään käyttöliittymän. Webfleetin verkkoyhteydet tarjoavat ajoneuvokalustosta vastaaville vaivattoman pääsyn valinnaisiin telematiikkatoimintoihin. Bridgestonen premium-renkaita käyttävät Fleetcare Go Plan -asiakkaat hyötyvät myös Bridgestonen kumppaneiden tuottamista ammattitaitoisista ja tehokkaista renkaiden kunnossapitopalveluista, jotka takaavat renkaiden optimaalisen suorituskyvyn ja kuljettajien turvallisuuden.  

Suuremmille yrityksille suunnattuun, suosittuun Fleetcare-ratkaisuun perustuva uusi digitaalinen kokonaisratkaisu auttaa PK-yrityksiä maksimoimaan toimintansa tehokkuuden säästämällä aikaa, optimoimalla kokonaiskustannukset sekä parantamalla asiakastyytyväisyyttä, toiminnan määräystenmukaisuutta, vastuullisuutta ja turvallisuutta. Räätälöitävästä Fleetcare-ratkaisusta poiketen Fleetcare Go Plan on vakioitu, käyttövalmis ratkaisu.

Fleetcare Go Plan -asiakkailla on käytössään personoitu Fleet Portal, jonka kautta voi seurata ajoneuvokaluston tilaa, toimitettuja palveluita, vastaanotettuja laskuja ja sopimuksen tilaa. Portaali tarjoaa ennakoitavuutta, läpinäkyvyyttä ja tietoa useita tehtäviä hoitaville ajoneuvovastaaville, jotka haluavat pitää langat käsissään ja optimoida työnsä.  

Uusi kuukausimaksuun perustuva ratkaisu auttaa myös hallitsemaan kustannuksia. Hinnoittelu perustuu käyttöön, ja laskutus tapahtuu vaivattomasti ja ennakoitavasti kerran kuussa. Helppo käyttöönotto, keskitetty laskutus ja täysin digitaalinen prosessi auttavat saavuttamaan merkittävää ajansäästöä.

Fleetcare Go Plan takaa, että ajoneuvot huolletaan ammattimaisesti ja että niissä käytetään kuljettajien mukavuuden ja turvallisuuden varmistavia Bridgestonen palkittuja premium-renkaita. Asiakkaiden käytössä on myös henkilökohtainen asiakaspalvelu, joka vastaa heidän tiedusteluihinsa nopeasti ja tehokkaasti – jotta asiakkaan toiminta tehostuu.

Kuorma- ja linja-autokalustoa operoiville asiakkaille Fleetcare Go Plan tarjoaa personoidun portaalin kautta vaivattomasti reaaliaikaista dataa muun muassa sopimuksen tilasta ja ajetuista kilometreistä. Käytössä on myös keskitetty laskutus ja huoltoraportit. Siten saa helposti selkeän kuvan kokonaiskustannuksista. Ratkaisuun sisältyvät neljännesvuosittaiset, kokonaisvaltaiset rengastarkistukset ja -huollot optimoivat renkaiden kestoiän ja turvallisuuden. Puhjenneet renkaat korjataan veloituksetta, ja lisäksi tarjolla on valinnainen kilometritakuu.

Fleetcare Go Plan auttaa myös henkilö- ja tavara-autokantoja hallinnoivia yrityksiä saavuttamaan säästöjä. Laskut tarkistetaan puolen vuoden välein toteutuneiden ajokilometrien ja huoltopalvelujen perusteella, vaikka ne poikkeaisivat alkuperäisestä tarjouksesta.

”Bridgestone kehittää jatkuvasti uusia datalähtöisiä ajoneuvo-, rengas- ja liikkuvuusratkaisuja. Fleetcare-ratkaisun hiljattainen lanseeraus oli iso askel eteenpäin, ja nyt voimme iloksemme laajentaa tätä renkaiden ja ajoneuvojen hallintaratkaisua ja sen tuomia etuja yhä useammille yrityksille Fleetcare Go Planin kautta”, sanoo Bridgestone Mobility Solutionsin toimitusjohtaja Jan Maarten de Vries. ”Uskomme, että tarjoamalla asiakkaille ja kumppaneille dataan perustuvaa, toimenpiteitä tukevaa tietoa, joka auttaa heitä tehostamaan ajoneuvokalustoaan ja liikkumista, meistä tulee osa tavoittelemaamme muutosta kohti kestävämpää maailmaa. Liikkuvuusratkaisut kehittyvät jatkuvasti, ja olemme iloisia, että pystymme tukemaan asiakkaita verkottuneen maailman uusien mahdollisuuksien hyödyntämisessä – esimerkiksi Fleetcare Go Planin kautta.”  

Fleetcare Go Plan on yhdenmukainen Bridgestone E8 ‑sitoumuksen arvojen Energy, Efficiency, Ecology, Economy ja Ease kanssa. Bridgestone E8 on kattava, globaali sitoumus, joka kuvaa selkeästi, mitä yritys lupaa tarjota yhteiskunnalle, asiakkaille ja tuleville sukupolville kahdeksalla painopistealueella.

Fleetcare Go Plan kuorma- ja linja-autoille on saatavilla Espanjassa, Saksassa ja Puolassa. Fleetcare Go Plan henkilö- ja pakettiautoille on saatavilla Ranskassa, Italiassa ja Britanniassa. Ratkaisu laajenee vaiheittain uusiin maihin ja uusille alueille. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi