Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Erityisesti rahtareille suunnitellut uudet Garmin dēzl-kuulokkeet tarjoavat erinomaista äänenlaatua ja jopa 50 tuntia jatkuvaa puheaikaa

Garmin on esitellyt uuden dēzl 100/200-kuulokemalliston, joka on suunniteltu tarjoamaan hyvää äänenlaatua meluisassakin rekan ohjaamossa. Langattomat kuulokkeet sopivat käytettäväksi ajon ja lepotaukojen aikana.

Kuulokkeissa on kristallin­kirkas ääni, aktiivinen melunvaimennus (ANC), säädettävä varsimikrofoni ja mukavat kuuloke­kupit. Puheluiden ja median suoratoiston äänenlaatu on erinomainen. dēzl Headset 200 on helppo muuntaa yhden korvan kuulokkeesta stereokuulokkeiksi taukojen ajaksi. Korkealaatuinen akku kestää jopa 50 tuntia jatkuvaa puheaikaa Bluetooth®-yhteyden kautta.

“Uudet dēzl-kuulokkeet ovat jatkoa Garminin sitoutumiselle tarjota rahtareille tarkoituksenmukaisia välineitä, jotka helpottavat elämää tien päällä” kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttaja­myynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Kuulokkeita käytettäessä ohjaamon melutaso ei häiritse, vaan ääni kuuluu selkeänä ja korkealaatuisena. Kuulokkeiden jopa 50 tunnin akunkesto ylittää reippaasti alan normaalit standardit.”

Integrointi dēzl-tuoteperheeseen

Garmin dēzl-tuoteperheeseen kuuluvat kuulokkeet sopivat saumattomasti yhteen Garmin dēzl LGV-rekkanavigaattoreiden (lisävaruste) kanssa. Hands-free-käyttö aktivoidaan yhtä nappia painamalla, ja tämän jälkeen navigointiohjeet kuuluvat kuulokkeiden äänivirrassa. dēzl LGV-rekkanavigaattoria voi myös ohjata kuulokkeiden mikrofoniin annetuilla käskyillä.

Teiden ritarit

Uusi kestävä dēzl Headset 100/200-mallisto on suunniteltu tarjoamaan raskaan liikenteen kuljettajille käyttömukavuutta jatkuvassa käytössä tien päällä:

  • Kuulokkeissa on muhkeat memory foam-vaahdolla pehmustetut korvatyynyt ja säädettävä varsimikrofoni
  • Korroosionkestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän
  • Bluetooth -yhteyden avulla kuulokkeet on helppo pariliittää yhteensopivaan älypuhelimeen hands-free-puheluiden soittamista varten
  • Kun kuulokkeita ei käytetä, ne voi ripustaa pakkauksessa mukana olevaan säilytyskoukkuun rekan ohjaamossa; dēzl headset 200-kuulokkeissa on lisäksi integroitu kuulokekuppilokero, jossa toista kuulokekuppia voi säilyttää silloin, kun sitä ei käytetä

Kesällä 2022 myyntiin tulevien uusien dēzl Headset 100-kuulokkeiden suositushinta on 309,00 euroa ja dēzl Headset 200-kuulokkeiden 419,00 euroa. Lisätietoja: garmin.com/dezlheadsets.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi