Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Farécla uudistaa G3 Pro -tuotesarjansa – täydelliset tuotteet ajoneuvojen hoitoon

Faréclan G3 Pro -tuotesarja lanseerattiin menestyksekkäästi kansainvälisille ajoneuvomarkkinoille vuonna 2011, ja vuonna 2018 valikoimaa laajennettiin.

Nyt tuotemerkkiä on uudistettu asiakasviestintä mielessä. Tuotteiden monikerroksiset etiketit on käännetty 27 kielelle. Käytettävyyttä on parannettu tuomalla tuotteiden ominaisuuksia esiin paremmin. Uudet kuvasymbolit kertovat tuotteiden käyttötarkoituksista, ja käyttöohjeita on kehitetty.

G3 Pro -tuotteiden edistyksellinen koostumus on kehitetty yhteistyössä maalien ja lakkojen valmistajien kanssa. Tuotteet ovat tehokkaita ja niitä on turvallista käyttää kaikenlaisille maali- ja lakkapinnoille. Ne sopivat muun muassa autoille, merenkulkuun, ilmailuun sekä puupinnoille.

– Uudistettu G3 Pro -valikoima on vastauksemme markkinoiden kysyntään. Tarvetta on tehokkaille hoitotuotteille, jotka soveltuvat sekä korien valmistajille että loppukäyttäjille, sanoo Joakim Baringe, joka toimii Saint-Gobain Abrasivesin myyntijohtajana Skandinaviassa ja Suomessa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi