Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Garmin dēzl LGV-rekkanavigaattorit tarjoavat aivan uuden näkymän tiehen

Garmin esitteli uudet dēzlTM LGV 610/710/810/1010-rekkanavigaattorit, jotka on suunniteltu helpottamaan rahtareiden elämää tien päällä. Uudessa mallistossa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Esim. saapumisen suunnittelutoimintoon kuuluvat automaattiset BirdsEye-satelliittikuvat, joissa näkyy tarkka ilmakuva lastauslaitureista, raskaan liikenteen sisäänkäynneistä ja tarkastusporteista.

Uusissa navigaattoreissa on aiempaa suurempi, tarkka kosketusnäyttö 6, 7, 8 tai 10 tuuman koossa. 8 ja 10 tuuman navigaattoreissa on käytettävissä uusi jaettu karttanäkymä, joka sisältää jäljellä olevan reitin esikatselun ja sääennusteen1. 8 ja 10 tuuman näytöt voi myös asettaa vaaka- tai pystyasentoon.

“Uudet dēzl LGV-malliston rekkanavigaattorit helpottavat raskaan liikenteen kuljettajien elämää heidän viettäessään päiväkausia rekan ohjaamossa”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttaja­myyn­nin varatoimitusjohtaja Dan Bartel . “Uusien tarkkojen satelliittikuvien avulla saapuminen lastaus­alueille ja -laitureille sujuu kätevämmin.”

Helppoon ajoon

Valittavissa on mukautettu raskaan liikenteen reititys2ajoneuvon mittojen ja painon perusteella. Rekka­navigaattori parantaa myös tilannetietoisuutta varoittamalla edessä olevista siltojen korkeuksista, paino­rajoituksista, tiukoista mutkista, jyrkistä nousuista, jne. Uusi reititys ympäristövyöhykkeiden mukaan antaa opastusta ja varoituksia reitillä olevista ympäristövyöhykkeistä. Reittisuunnittelutoimin­nolla voi tarkastella koko reittiä, lisätä tankkaus- ja taukopaikkoja ja yöpymiskohteita.

Kokonaisvaltainen dēzl-kokemus

Uudessa dēzl LGV-mallistossa on useita rekkanavigointitoimintoja, jotka helpottavat rahtareiden elämää tien päällä:

  • Truck Parking Europe-tiedot tekevät reitin varrelta löytyvien rekkaparkkien etsimisestä helppoa. Reaaliaikaiset pysäköintivaihtoehdot voi tarkistaa pariliittämällä laitteen dēzl-sovellukseen
  • Trucks & Trailer Services sisältää kätevän hakemiston, jossa rekkaparkkien tietoja voi suodattaa haluamiensa palveluiden perusteella
  • Reaaliaikaisista palveluista näkee liikenne- ja säätiedot. Älykkäät ilmoitukset näkyvät näytöllä, kun laite on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen ladattuun dēzl-sovellukseen
  • Sisältää Euroopan karttapäivitykset

Yhteistyötä tien päällä

Uusia dēzl LGV-rekkanavigaattoreita voi käyttää monien yhteensopivien Garmin-tuotteiden ja -palve­luiden (lisävarusteita) kanssa ja parantaa näin työskentelyolosuhteita tien päällä:

dēzl LGV-rekkanavigaattorimallisto on saatavissa kesäkuussa. Suositushinnat ovat seuraavat:

  • dēzl LGV 610: Sh. 349 €
  • dēzl LGV 710: Sh. 459 €
  • dēzl LGV 810: Sh. 719 €
  • dēzl LGV 1010: Sh. 919 €

Lisätietoja: garmin.com/dēzl.

1Rekkanavigaattori on pariliitettävä yhteensopivaan älypuhelimeen ladattuun dēzl-sovellukseen.

2Ei saatavissa kaikilla alueilla. Rekan tietojen syöttäminen ei takaa, että rekan ominaisuudet huomioidaan kaikissa reittiehdotuksissa. Noudata aina kaikkia liikennemerkkejä ja huomioi vallitsevat liikenneolosuhteet.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi