Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kevään 2022 yritystapahtumat ja messut – katso kooste ja kattava lista!

Kevään messu- ja yritystapahtumakausi starttaa hyvinkin kiireisenä, koska osa tammi-helmikuulta siirretyistä messuista järjestetään nyt vuoden toisella kvartaalilla, aiemmin kalenterissa olleiden messujen lisäksi.

Kiivas messukevät käynnistyy ympäri Suomen, ja olemme poimineet tähän muutamia nostoja eri huhti-kesäkuusta Tampereelta, Helsingistä, Lahdesta, Jyväskylästä ja Turusta – katso kattava listaus blogistamme!

Huhtikuun messut ja tapahtumat 2022

Huhtikuun messukauden starttaa Turussa järjestettävä Mökki & Meri, Piha & Puutarha -tapahtuma joka on monipuolinen vapaa-ajan messu. Suurimmat huhtikuussa järjestettävät ammattimessut ovat Helsingissä järjestettävät Lautasella 2022 ja Labquality Days-messut. Vastaavasti pohjoisemmassa järjestetään aina suosittu Rakentaja 2022 -messu Oulussa.

Toukokuun messut ja tapahtumat 2022

Toukokuun suurtapahtumat starttaa vappuna järjestettävä, perinteinen Lahden Classic Motorshow, joka kokoaa suuren määrän klassikkoajoneuvoista kiinnostuneita harrastajia ja ammattilaisia vanhojen autojen, moottoripyörien ja mopojen ääreen. Hyvinkään lentokentällä järjestetään raskaan kaluston Maxpo-messut, ja Helsingin messukeskuksessa on lukuisia ammattitapahtumia kuten Apteekkari 2022Apuvälinemessut ja Cyber Security Nordic 2022.

Kesäkuun messut ja tapahtumat 2022

Kesäkuussa kiivain messukausi jo hiljenee, ja tilalle astuu erilaiset festivaalit ja muut vapaa-ajan tapahtumat. Toki erilaisia yritystapahtumia ja ammattilaismessuja myös järjestetään, kuten ChemBio Finland 2022 -messut Helsingin Messukeskuksessa, ja alkuvuodesta peruttu DigiTre -tapahtuma Tampereen upealla, uudella Nokia Areenalla.

Olemme koostaneet verkkokauppamme blogiin laajemman taulukon, jossa listataan yritystapahtumat ja messut Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja monessa muussa kaupungissa – siirry listaukseen linkistä

Tulevat messut ja yritystapahtumat

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi