Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kuljetuskuutio-palkinto 2021 liikenneasemaketju Jari-Pekka Oy:lle

Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry luovuttaa vuoden 2021 Kuljetuskuutio-palkinnon Jari-Pekka Oy:lle tunnustuksena aktiivisesta työstä maanteiden tavaraliikenteen toimintaympäristön parantamiseksi. Jari-Pekka -liikenneasemat ovat palvelleet kuljetusalan ammattilaisia hyvin myös haastavassa koronatilanteessa.

Jari-Pekka Oy:n kolme liikenneasemaa Hankasalmella, Hartolassa ja Joroisissa palvelevat maanteillä kuljetustyötään tekeviä tavaraliikenteen yrittäjiä ja kuljettajia ympäri vuorokauden 30 vuoden kokemuksella.

Liikenneasemayrittäjä Jari-Pekka Koponen on pitänyt liikenneasemansa auki 24/7 myös vaikeina koronapandemian vuosina. Hänen liikenneasemillaan on panostettu kuljettajien tiloihin ja palveluun, kuten tilaviin piha-alueisiin, jotka mahdollistavat kuljettajille myös lakisääteisen vuorokausilevon viettämisen palvelujen välittömässä läheisyydessä. Asemilla pääsee muun muassa suihkuun. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös yöaterioiden laatuun ja monipuolisuuteen. Asemien palvelut ovat auttaneet maanteiden ammattilaisia pysymään virkeä ratissa. Tämä on palvelua, jota on ajettu alas monin paikoin. Raskaalle liikenteelle soveltuvista taukopaikoista on pulaa.

– On erityisen mukavaa luovuttaa palkinto toiselle yrittäjälle, joka on palveluillaan tarjonnut meille kuljetusalan ammattilaisille miellyttävän ympäristön lepotauoilla ja mahdollisuuden syödä työaikana terveellisesti, sanoo SKALin puheenjohtaja Jani Ylälehto.

– Olen lähtöisin maaseudulta ja meillä on ollut muun muassa maansiirto- ja salaojakoneita. Näistä lähtökohdista tunnen yhteenkuuluvuutta kuljetusyritysten kanssa. Koemme Jari-Pekan asemilla erityisen tärkeänä palvella kuljetusyrityksiä hyvin, sanoo palkinnon vastaanottanut yrittäjä Jari Pekka Koponen.

Kuljetuskuutio-palkinto

Kuljetuskuutio on tunnustuspalkinto, jonka Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry myöntää vuosittain määrätietoisesta työstä suomalaisen kuljetuselinkeinon hyväksi. Vuoden 2020 Kuljetuskuutio myönnettiin Rajavartiolaitokselle tavaraliikenteen sujuvuuden turvaamisesta. #kuljetuskuutio.

Kyseessä oli ensimmäinen Kuljetuskuutio-palkinto liikenneasemaketjulle. Tunnustus luovutettiin Jari-Pekka Koposelle SKALin Kilpailukykyisesti logistiikan päästövähennyksiin –seminaarissa Helsingin Kuljetuskuutiossa 27. huhtikuuta klo 16.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi