Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Maxpo 2022 tavoitti ammattilaiset – seuraavan kerran kohdataan 2023

Suomen suurimmille maarakennus- ja ympäristökoneiden Maxpo-messuille osallistui ennätysmäärä yli 300 yritystä. Maxpo-messut sai alan ammattilaiset liikkeelle ja messuilla vieraili lähes 10 000 alan ammattilaista. Maxpo-messut järjestettiin 5.–7.5.2022 Hyvinkään lentokentällä. Sopimus kahdesta tulevasta tapahtumista on tehty.

Messukeskus järjestää Maxpo-messut Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen toimeksiannosta. Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2022 kehitysryhmän puheenjohtaja Tomi Veijalainen oli tyytyväinen tapahtumaan. ”Maxpo oli ensimmäinen iso maarakennus- ja ympäristökoneiden tapahtuma rajoitusten jälkeen. Asiakkaita ei ole voitu tavata rajoitteiden takia, joten tapahtuma on erittäin tärkeä myyntimiehillemme. Oli todella ilahduttavaa, että porukat olivat lähteneet liikkeelle ja tavoitimme messuilla juuri oikeat asiakkaat. Rajoitusten aiheuttama tyhjiö on nyt täytetty.”

Rakennuskonealan näyttely-yhdistys on tehnyt sopimuksen Messukeskuksen kanssa Maxpo-messujen järjestämisestä 2023 ja 2025 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma siirtyy takaisin syksyyn ja joka toinen vuosi parittomina vuosina järjestettäväksi. Seuraavan kerran  Maxpo-messut järjestetään 31.8. – 2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.

”Ensimmäiset Maxpo-messut järjestettiin 1970 eli yli viisikymmentä vuotta sitten. Ensi vuoden syksyllä Maxpo-messut järjestetään 20. kerran. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta tämän vuoden messuista ja ensi vuoden osastopaikkoja on jo varattu tapahtuman aikana useita. Syksy tuntuu toimivan Maxpo-messuille hiukan paremmin kuin kevät”, kertoo myyntipäällikkö Risto Wuolle Messukeskuksesta. ”Yhteistyö alan yritysten kanssa on sujunut erittäin hyvin ja jo nyt lähdemme suunnittelemaan ensi vuoden tapahtumaa ja mietimme, miten juhlavuosi näkyy messuilla. ”

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestettiin torstaista lauantaihin 5.–7.5.2022 Hyvinkään lentokentällä.
Maxpossa esiteltiin maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjesti Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi