Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Motocrossin kansainvälinen MM-osakilpailu MXGP Finland veti Hyvinkäälle runsaan yleisön

Motocrossin kuninkuusluokka MXGP kisattiin Hyvinkään Vauhtipuistossa viime viikonloppuna. Hyvinkäällä järjestetyn moottoriurheilutapahtuman tuotannosta vastasi Lahti Events Oy yhdessä kisajärjestelyitä hoitavan Suomen Moottoriliiton kanssa. MM-osakilpailun siirto KymiRingiltä Hyvinkään Vauhtipuistoon tapahtui nopeasti, mutta vaativasta aikataulusta huolimatta siirto sujui erinomaisesti.

MXGP Finland Hyvinkäällä 2014 Kuva: © MXGP

MXGP Finlandissa ajettiin viikonloppuna MXGP:n lisäksi MX2-, EMX250-, EMX125- ja EMX Open -luokkien kilpailut ja suomalaisia kilpailijoita nähtiin myös ajamassa eri luokissa. Sunnuntaina tehtiin MXGP-luokan palkintojenjaossa Yamaha historiaa, kun Monster Energy Yamaha Factory Racing -tiimin Glenn Coldenhoff, Jeremy Seewer ja Maxime Renaux nousivat yhdessä podiumille. Hyvinkäällä varmistui myös slovenialaisen Tim Gajserin viides maailmanmestaruus.

Tapahtuman vahvistettu kävijämäärä MXGP:n kilpailu- ja markkinointioikeudet omistavan Infront Moto Racingin mukaan oli 16 759 viikonloppukävijää.  

Tapahtumayhtiö Lahti Events Oy kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitaan ja erityisesti Hyvinkään kaupunkia, Hyvinkään moottorikerhoa sekä alueen pelastus- ja poliisiviranomaisia.

”Erityiskiitos kuuluu myös toimitsijoille sekä ratahenkilöstölle ja vapaaehtoisille. Ilman heitä ei näin upea kisa olisi ollut mahdollista”, sanoo toimitusjohtaja Emilia Mäki.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi