Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Nissan LEAF uudistuu vuonna 2022 tyylikkäällä muotoilulla ja edistyneellä tekniikalla

Nissan tuo päivitetyn version yhdestä maailman suosituimmista sähköautoista: uuden LEAF 2022 -mallin. Se tarjoaa huomiota herättävää tyyliä ja innovatiivista tekniikkaa.

LEAF 2022 saa uudistetun ulkomuodon, jonka yksityiskohtia on hiottu entisestään mm. taidokkaista yksityiskohdista näyttäviin uusiin kevytmetallivanteisiin. LEAF 2022 tarjoaa asiakkaille näyttävän ulkokuoren ja Nissanin uuden brändi-identiteetin.

Menestyneen LEAFin 2022-malli tarjoaa testatun valikoiman edistyneitä kuljettajaa avustavia järjestelmiä, mm. ProPILOTin sekä viihde- ja informaatio-ominaisuuksia (infotainment), kuten NissanConnect-järjestelmän.

LEAF 2022 saapuu Eurooppaan huhtikuussa 2022 ja aloittaa näin Nissanin uusien sähköistettyjen mallien lanseerauksen kesän ja syksyn aikana.

”Nissan LEAFin tarkoituksena on aina ollut se, että edistynyt teknologia ja sähköisen ajamisen jännitys ovat kaikkien ulottuvilla. LEAF 2022 perustuu tälle ajattelutavalle tarjoten asiakkaille houkuttelevan ulkomuodon, saumattoman liitettävyyden ja taloudellisen voimalinjan”, sanoo Arnaud Charpentier, Nissan AMIEOn Region Vice President, Product Strategy and Pricing.

Dynaaminen ja sähköistävä muotoilu

LEAF 2022 tarjoaa hienosäädettyjä yksityiskohtia ja näyttävää muotoilua, mikä lisää mallin erottuvaa ulkonäköä. Uudet 16- ja 17-tuumaiset kevytmetallivanteet lisäävät auton urheilullisuutta, ja sileä musta pinta näyttää ylelliseltä.

Vanteista ja etusäleiköstä löytyy myös Nissanin uusi brändilogo, joka viimeistelee raikkaan ulkoasun.

Asiakkaat voivat valita itselleen mieluisan värin päivitetystä valikoimasta, josta löytyvät niin tyylikkäät kuin rohkeat ja energisetkin vaihtoehdot. Kuuden yksivärisen, ja viiden kaksivärisen vaihtoehdon lisäksi mallivalikoimaan on saatavilla kaksi täysin uutta sävyä. ”Universal Blue” on täyteläinen ja kypsä sininen, kun taas ”Magnetic Blue” tuo autoon eloisuutta.

Mukaansatempaava ja yhdistetty ajokokemus

Leaf 2022:ssa on kaksi akkuvaihtoehtoa, jotka tarjoavat jopa 385 km (WLTP) toimintamatkan LEAF e+ -mallissa. Siinä yhdistyvät tehokas sähköinen ajokokemus ja kattavat ajoavustin- ja yhdistettävyysteknologiat, jotka ovat kehittyneet yli 10 vuoden kokemuksella sähköajoneuvoista ja viimeistelty uusilla innovaatioilla.

ProPILOT-teknologian ansiosta ajoneuvo voi automaattisesti pysäyttää auton, lähteä liikkeelle ja säilyttää turvallisen etäisyyden edellä olevaan autoon. Ainutlaatuinen e-Pedal -poljin taas mahdollistaa kiihdyttämisen, hidastamisen ja pysäyttämisen vain yhtä poljinta käyttäen, joka lisää ajomukavuutta erityisesti kaupungissa.

LEAF 2022 tarjoaa asiakkaille joukon yhdistettävyysominaisuuksia sen NissanConnect-järjestelmässä, jossa on Android Auto- ja Apple CarPlay -älypuhelinintegraatio. NissanConnect-sovelluksen kautta onnistuu eri ominaisuuksien, kuten ilmastoinnin etäkäyttö, ja auton voi liittää myös Amazon Alexa -älykotilaitteeseen mukavuuden ja käytettävyyden lisäämiseksi.

”Sähköautojen suosion kasvaessa Nissan jatkaa lukua sähköisen liikkuvuuden tarinassaan. LEAFilla on ollut hyvin keskeinen rooli Nissanin visiossa tulevaisuuden liikkumisesta, ja hyödynnämme sähköautojen asiantuntemustamme lanseerataksemme 23 uutta sähköistettyä mallia – mukaan lukien 15 täyssähköautoa – tilikauteen 2030 mennessä”, Arnaud Charpentier sanoo.

LEAF 2022 on nyt tilattavissa alkaen hintaan 29 893 €.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi