Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

SKAL: Polttoaineen korkea hinta ja tieverkon haasteet yhdistävät kuljetusalaa – Alan vaikuttajat ja yrittäjät koolla Keski-Pohjanmaalla

Kuljetusala on nyt paljon esillä. Polttoaineiden hinnat ovat nousseet räjähdysmäisesti, ja se on tuonut suuria haasteita kuljetusyritysten kannattavuudelle. Silti ilman kuljetusyrittäjiä tavara ei liiku ja Suomi pysähtyy. Mitkä ovat kuljetusalan keinot tilanteen ratkaisemiseksi? Tervetuloa kuulemaan niistä ja tapaamaan Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n johtoa Kannukseen torstaina 19.5.2022.

Paikalla ovat puheenjohtajat Jani YlälehtoJari VälikangasJani Salmela sekä toimitusjohtaja Anssi Kujala. Heidän johdollaan käydään keskustelua kuljetusalan päivänpolttavista kysymyksistä. Tilaisuuteen osallistuu myös paikallisia kuljetusyrittäjiä, lisäksi paikalla on Kannuksen kaupunginjohtaja Jussi Niinistö.

Tilaisuus järjestetään torstaina 19.5. klo 18.30 alkaen. Paikkana on Lounasravintola Rauhala, Metsolantie 2, Kannus. SKAL tarjoaa osallistujille iltapalan.

Toimittajilla on mahdollisuus haastatella SKALin johtoa ja kuljetusyrittäjiä paikan päällä. Aiemmin päivällä SKALin johdolla on myös tarkoitus vierailla paikallisissa kuljetusyrityksissä.

Tervetuloa keskustelemaan kuljetusalan ajankohtaisista asioista!

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi