Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Suomen Kaasuenergia on ostanut Lappeenrannan Energia-konsernin kaasuliiketoiminnat

Lappeenrannan Energia -konsernin kaasunjakelu- ja kaasunmyyntiliiketoiminta ovat siirtyneet Suomen Kaasuenergialle 1.7.2022 toteutuneella liiketoimintakaupalla. Suomen Kaasuenergia -konserniin kuuluva Auris Kaasunjakelu Oy on ostanut Lappeenrannan Energian kaasunjakeluliiketoiminnan ja Suomen Kaasuenergia Oy maakaasun myyntiliiketoiminnan.

Suomen Kaasuenergia -konserni on Suomen suurin kaasun jakelu- ja vähittäismyyntiyhtiö, jolla on nyt toteutuneen kaupan jälkeen noin 1 100 kilometriä omaa kaasunjakeluverkkoa sekä noin 25 000 kaasuasiakasta.

Asiakaspalvelu ja laskutus siirtyvät Suomen Kaasuenergialle 1.9.2022

Liiketoimintakaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia Lappeenrannan Energian kaasuasiakkaille. Suomen Kaasuenergia vastaa kaasutoimituksista ja niihin liittyvistä velvoitteista asiakkailla voimassa olevien sopimusten edellyttämällä tavalla.

Lappeenrannan Energia tuottaa Suomen Kaasuenergialle siirtyvien kaasuasiakkaiden asiakaspalvelun ja laskutuksen 1.9.2022 asti. Tämän jälkeen asiakaspalvelu ja laskutus siirtyvät liiketoiminnan uudelle omistajalle automaattisesti, ilman asiakkaan toimenpiteitä. Suomen Kaasuenergia tiedottaa tästä asiakkaille vielä erikseen ennen palveluidentuottajan vaihtumista.

Toisin kuin asiakaspalvelu ja laskutus, kaasunmyynti Lappeenrannan Energian kaasuasiakkaille siirtyy kaupan myötä saman tien Suomen Kaasuenergialle.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi