Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Täyssähköinen Citroën ë-C4 X nyt ennakkomyynnissä

Uuden, rajoja rikkovan ë-C4 X:n hinnat alkavat 43 300 eurosta. Täyssähköautoa on runsaasti tarjolla vuoden 2023 alun nopeaan toimitukseen, ja se on heti myynnissä Citroënin uudessa verkkokaupassa.

  • Uusi sedania, SUV:ta ja fastbackia yhdistelevä Citroën ë-C4 X on nyt ennakkomyynnissä
  • ë-C4 X:n hinnat alkavat 43 300 eurosta
  • ë-C4 X:n varustetasot ovat Feel, Feel Pack ja Shine
  • 136 hv, 50 kWh akku ja 360 km WLTP-toimintamatkaa
  • Tyylikäs sedan-kori ja iso 510-litrainen tavaratila
  • Saatavuus on sähköautoksi poikkeuksellisen hyvä
  • Tilattavissa Citroënin uudesta verkkokaupasta osoitteessa: cars.citroen.fi

Citroën ë-C4 X on elegantti, haluttava ja helposti lähestyttävä auto vaihtoehdoksi perinteisille viistoperille ja SUV-malleille c-segmentissä. Se yhdistelee fastbackin elegantteja linjoja, SUV:n nykyaikaista asennetta ja neliovisen sedanin arvokkuutta. ë-C4 X asettuu näppärästi C4-viistoperän ja lippulaiva C5 X:n väliin Citroënin mallistossa.

Napakka mallisto

Uusi Citroën ë-C4 X on kattavasti varusteltu jo hinnat alkaen -varustetasostaan alkaen. Feel sisältää mm. vakiona automaatti-ilmastoinnin, Citroën Advanced Comfort -jousituksen ja 18-tuumaiset Crosslight-kevytmetallivanteet. Vakiona autossa tulee myös 11 kW:n 3-vaihelaturi, lämpöpumppu, 100 kW:n pikalataus sekä latauksen/lämmityksen etähallinta.

Lisää näyttävyyttä Feel Packilla

Feel Pack maksaa vain 1 000 euroa Feeliä enemmän. Sen merkittävimmät varusteet ovat Advanced Comfort -mukavuusistuimet sekä Visiopark-peruutuskamera 180° näkökentällä sekä pysäköintitutkat taakse.

Shine kaikilla herkuilla

Korkein Shine-varustetaso (alk. 46 300 €) tuo ë-C4 X -malliin varusteita ylemmistä autoluokista. Mukana tällöin tulevat mm. aktiivinen vakionopeudensäädin, automaattiset kaukovalot, lämmitettävä ohjauspyörä, My Citroën Drive Plus -tietoviihdejärjestelmä navigoinnilla ja tuulilasinäyttö.

Lisävarustelistalta Shine-tasoon saatavilla myös avattava panoraamakattoluukku, Hi-Fi-järjestelmä ja Park Assist 360° -pysäköintiavustin. Lämmitettävä tuulilasi koko lasin kattavin vastuksin on saatavilla lisävarusteena kaikkiin varustetasoihin.

Sedanin ja sähköauton mukavuutta

Citroën ë-C4 X tarjoaa c-segmentissä uniikin yhdistelmän eleganttia sedania ja täyssähkövoimalinjaa. Autossa on tilava takapenkki ja kookas tavaratila. Toimintamatkaa on tarjolla 360 kilometriä (WLTP) ja vakiona tulevat 11 kW:n kolmivaihelaturi sekä lämpöpumppu. Pikalaturilla ë-C4 X ottaa virtaa vastaan jopa 100 kW:n teholla.

Heti myyntiin uudessa verkkokaupassa

Uunituore Citroën ë-C4 X -sähköauto on tilattavissa verkkokaupan kautta heti 16.12. alkaen. Mallia on tarjolla runsaasti vuoden alun 2023 toimituksiin, joten käy kurkkaamassa ë-C4 X:n tilanne heti osoitteessa cars.citroen.fi.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi