Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Tuppu-Kaluste Oy ottaa käyttöönsä 4 000 m2 lisää varastotilaa nopeuttaakseen yhä useampien tuotteiden toimitusaikoja

Syyskuussa 2022 huonekaluliike Tuppu-Kaluste avaa uuden 4000 m2 varastotilan Kauhajoella. Täten Tuppu-Kaluste pystyy toimittamaan yhä suuremman osan valikoimansa tuotteista parissa päivässä asiakkaille samalla mahdollistaen myös noudot Kauhajoen varastolta mahdollisimman pikaisella aikataululla. Uuden varastotilan myötä yhä useammalle tuotteelle voidaan luvata toimitus 2–4 arkipäivässä ympäri Manner-Suomen.

Tuppu-Kaluste Oy:n uudella varastolla

Nämä hankitut lisäneliöt mahdollistavat sen, että yhä useampia kotimaisia suosikkituotteita ja ulkomailta maahantuotuja kalusteita ja mattoja löytyy heti omasta varastosta, jolloin asiakkaan ei tarvitse odottaa ostamiaan tuotteita pitkiä aikoja. Samalla myös toimitukset voidaan paremmin sopia tiettyihin ajankohtiin esimerkiksi asiakkaan muuttoajankohtia tms. silmällä pitäen. Viimeiset kolme vuotta ovat osoittaneet, että tuotteiden ja materiaalien saatavuuksissa saattaa esiintyä pitkiäkin viiveitä ja toimituskatkoja, joiden vaikutuksia pystytään ehkäisemään varastoimalla mahdollisimman suurta osaa valikoimasta omassa varastossa.

Kotimainen perheyritys pitääkin asiakaspalvelun lisäksi vahvuutenaan laajaa valikoimaa, nopeita toimitusaikoja ja 100 km säteellä myymälästään tarjottavaa ilmaista kotiinkuljetusta yli 100 euron tilauksiin. Uuden varaston myötä mahdollistuu myös valikoiman kasvattaminen entistä laajemmaksi ja asiakkaita vielä paremmin palvelevaksi.

Tuppu-Kaluste Oy on vuonna 1984 perustettu perheyritys, joka myy huonekaluja, mattoja ja sisustustuotteita verkkokaupassaan ja Kauhajoen kivijalkamyymälässään. Tuppu-Kalusteen valikoimasta löydät paljon tämän hetken trendeihin sopivia tuotteita, suosittuja klassikoita ja monia persoonallisia kalusteita ja mattoja kotien, julkitilojen ja yritysten sisustukseen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi