Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Unimog ja Zetros äänestettiin vuoden 2022 maastomatkailujoneuvoiksi

OFF ROAD -lehden vuoden 2022 maastomatkailuajoneuvon äänestyksessä Unimog ja Zetros nappasivat ensimmäisen sijan omissa luokissaan. Tämä osoittaa, että Mercedes-Benzin perinteiset erikoiskuorma-automallit ovat lukijoiden ykkösvaihtoehto niin työelämässä kuin matkakumppaneina.

Zetros-matkailuauton avulla itsenäiset matkailijat pääsevät kohteisiin, joihin muuten pääsevät vain harvat

Tänä vuonna lähes 40 000 lukijaa äänesti 167 ajoneuvoa. Unimog pääsi erikoisajoneuvojen kategoriassa ensimmäiselle sijalle 43,9 %:lla äänistä – jo 18. kerran peräkkäin. Matkailuajoneuvojen kategoriassa lukijoiden äänien perusteella Mercedes-Benz Zetros sijoittui ensimmäiselle sijalle.

Dr. Ralf Forcher, Mercedes-Benz Special Trucks -yksikön johtaja, on iloinen kaikkien kollegoidensa puolesta: ”Tämä palkinto tekee meidät erityisen ylpeiksi ja antaa meille sysäyksen jatkaa eteenpäin.”

Unimog: Seitsemän vuosikymmenen kehitystyö tuottaa tulosta

Unimog on seitsemän vuosikymmenen kehityksen tulos

Unimog soveltuu maastokäyttöön, ja siinä on portaaliakselit ja vääntöön taipuva runko. Yhdessä kytkettävän nelivedon ja molemmissa akseleissa olevien väliakseli- ja tasauspyörästön lukkojen kanssa se takaa tarvittavan pidon ja hallinnan myös vaikeassa maastossa. Lisäksi rengaspaineita voidaan säätää napin painalluksella ajon aikana esiasetettujen”Tie”, ”Huonokuntoinen tie” ja ”Hiekka” – tilojen avulla.

Erinomaisen kahluukyvyn ansiosta jopa 1,2 metriä syvien jokien ylitykset ovat mahdollisia. Yhteensä 7,49-14,5 tonnin kokonaispainoilla Unimog soveltuu erilaisten korien kuljetusajoneuvoksi, mikä tekee siitä ihanteellisen luotettavan työkäyttöön, maastoajoneuvoksi tai retkikulkuneuvoksi.

Zetros tuo matkustajat määränpäähänsä missä tahansa maastossa ja ilman kiertoteitä.

Unimog und Zetros überzeugen Offroad-Fans

Zetrosin ylellinen matkailuautoversio osallistui myös lukijaäänestykseen. Kuljettajat ja matkustajat nauttivat vakiovarusteina pysyvästä nelivedosta ja tasauspyörästön lukoista kaikilla akseleilla. Yhdessä suuren lähestymiskulman ja tehokkaan, kaksivaiheisen jakovaihteiston kanssa ajoneuvo mahdollistaa liikkumisen lähes missä tahansa maastossa. Istuimen sijainti etuakselin takana takaa, että matka on varsin mukava myös äärimmäisessä maastossa metsien, aavikoiden ja vuorten halki ajettaessa. Zetros-matkailuauton avulla itsenäiset matkailijat pääsevät kohteisiin, joihin muuten pääsevät vain harvat – ilman kiertoteitä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi