Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uudesta Opel Astra plugin-hybridistä tehtiin näyttävä showauto

Korkeakiiltoisen valkoisella maalilla ja mustalla sisustuksella varustettu sähköistetty Astra tuottaa 133 kW/180 hv yhteistehon ja 360 newtonmetrin maksimiväännön.

Lisäksi viisiovisessa autossa on malliston kärkeä edustava Ultimate-varustelu ja lukuisia huipputeknologioita, kuten digitaalinen Pure Panel -ohjaamo ja mukautuva Intelli-Lux LED® Pixel Light -valo sekä AGR-sertifioidut urheiluetuistuimet. Projekti on osa XS Carnightin kanssa tehtävää yhteistyötä, joka vahvistaa entisestään Opelin imagoa lähestyttävänä saksalaisena merkkinä tuning-yhteisössä. Fanit olivat jo innostuneita uusimman Astra-sukupolven julkisesta debyytistä viime vuoden kansainvälisessä Tuning Meeting -tapahtumassa Wörthersee-järvellä.

Uusi ilme Tuning-spesialistien käsittelyssä

XS Carnight -tiimi on varustanut Astran ylimääräisellä ”GRINDS-ilmajousituksella” ja ”Carstyle me” -yhtiön korkeusantureilla yhdistettynä alkuperäisiin iskunvaimentimiin. Amerikkalaisen RVNT Forged valmistajan 20-tuumaiset taotut, vain esittelykäyttöön tarkoitetut vanteet ovat todelliset katseenvangitsijat. Näyttelyauton ulkonäön viimeistelevät Opel Accessoriesilta saatavilla olevat moottoriurheilutarrat auton kyljissä ja tuulilasissa.

XS Carnightin ja 160 vuotisjuhlavuottaan viettävän Opelin yhteistyön tuloksena syntynyt Astra-näyttelyauto on pääosassa XS Carnightin ”20 Years of XSCN” tapahtumassa 29.-30. heinäkuuta Berliinin olympiastadionilla.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi