Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uudistuneen Kia XCeedin hinnat alkavat 24 880 eurosta

Uudistuneen Kia XCeedin ensimmäiset mallit ovat saapuneet Suomeen. Hinnaston aloittava versio on varustettu 1,0-litraisella kolmisylinterisellä turboahdetulla bensiinimoottorilla ja kuusiportaisella manuaalivaihteistolla. Tämä malli tarjoaa tehoa 120 hevosvoimaa ja LX-varustelulla mallin hinnat alkavat 24 880 eurosta.

Tyylikäs crossover Kia XCeed on saanut päivitetyn ilmeen sekä ulkopintaan että sisätiloihin. Tarjolle on tullut myös täysin uusi GT-Line varustelu.

  • Malliston hinnat alkavat 24 880 eurosta
  • Ladattava hybridi alkaen 35 942 euroa
  • Tarjolla uusi ja urheilullinen GT-Line

Bensiinimalliston keskimmäinen versio on 1,5-litrainen T-GDI-moottori, joka tuottaa 160 hevosvoimaa. Tämän moottorin parina on kuusiportainen manuaalivaihteisto, tai 7-portainen kaksoiskytkinautomaatti. Automaattivaihteiset versiot ovat tarjolla myös Mild-Hybrid-versioina, joissa 48 voltin sähköjärjestelmä kerää talteen energiaa hidastuksissa ja avustaa polttomoottoria esimerkiksi kiihdytystilanteissa. Kevyellä sähköistyksellä saavutetaan vastaavaan varusteluun verrattuna neljän gramman pienennys CO2-päästöissä. 1,5-litraisten mallien hinnat alkavat 28 075 eurosta.

Paljon pitkiä matkoja ajavalle XCeedin mallistosta löytyy 1,6-litrainen CRDi. 136-hevosvoimainen diesel on aina varustettu Mild-Hybrid-tekniikalla, ja moottorin pariksi on tarjolla sekä 6-portainen manuaalivaihteisto että 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaatti. Dieselmallin hinnat alkavat 30 792 eurosta.

Malliston tehokkain versio on aina automaattivaihteinen XCeed 1,6 T-GDI. Tämä 204-hevosvoimainen bensiinimalli tuo hienosti esille XCeedin maukkaat ajo-ominaisuudet. Lisäksi tehokkain versio on aina varustettu uudella ja urheilullisella GT-Line-varustelulla. Kattavasti varustellun malliston lippulaivan hinnat alkavat 38 913 eurosta.

Kia XCeed 1,6 Plug-in Hybrid puolestaan edustaa malliston taloudellista päätä. 1,6-litraisen nelisylinterisen bensiinimoottorin parina työskentelee sähkömoottori, ja näiden yhteistyön tuloksena on tarjolla 141 hevosvoimaa. Sähkömoottori saa käyttövoimansa 8,9 kWh:n korkeajänniteakustolta, jonka turvin pelkällä sähköllä voi ajaa jopa 50 kilometriä. Kia XCeed Plug-in Hybridin yhdistetty WLTP-kulutuslukema on 1,4 l/100 km ja CO2-päästöt 32 g/km. Ladattavan XCeedin hinnat alkavat 35 942 eurosta.

Kattava varustelu ja tarjolla ensimmäistä kertaa GT-Line

Jo LX-varustelusta lähtien vakiovarusteluun kuuluu tärkeitä turvavarusteita kuten aktiivinen kaistavahti, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä, LED-ajovalot kaukovaloautomatiikalla, kuusi turvatyynyä sekä kuljettajan vireystilan valvonta. Mukavuudesta pitävät huolen ilmastointi, lämmitettävä ohjauspyörä sekä vakionopeudensäädin. Varustelua on mahdollista täydentää LX Packilla, joka tuo mukanaan 8-tuumaisen multimediajärjestelmän näytön, älypuhelimen peilausjärjestelmän ja peruutuskameran.

EX-varustelu tuo mukanaan muun muassa automaatti-ilmastoinnin, peruutuskameran, 10,25-tuumaisen multimedianäytön ja navigoinnin sekä mukautuvan vakionopeudensäätimen automaattivaihteisiin malleihin. EX-varustelusta lähtien XCeed tarjoaa myös mahdollisuuden ajoneuvon etähallintaan Kia Connect -sovelluksen kautta. Varustelua on mahdollista täydentää Comfort- ja Premium Pack -varustepaketeilla, joiden tarkemmat sisällöt selviävät liitteenä olevasta hinnastosta.

Business Premium varustelussa mukaan tulee aktiivisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Mittariston roolia hoidetaan 12,3-tuumaisella näytöllä ja mukavuutta parantavat esimerkiksi auton avaimeton käyttö sekä sähkötoiminen takaluukku.

Kia XCeed on tarjolla nyt ensimmäistä kertaa urheilullisella GT-Line-varustelulla. Ulkonäköön dynaamista ilmettä luovat muun muassa korin väriin maalatut sivulistat ja takaosan diffuusori sekä uutta muotoilua edustavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet. Sisätiloissa on tarjolla puolinahkaverhoilu sekä alalaidastaan tasainen urheilullinen ohjauspyörä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi