Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi akkukäyttöinen STIHL pensasleikkuri pitää puutarhan huippukunnossa

Uusi akkukäyttöinen STIHL HSA 50 -pensasleikkuri takaa vaivattoman lopputuloksen. HSA 50 on suunniteltu ergonomiseen ja tehokkaaseen puutarhanhoitoon, ja patentoitu terä antaa tarkan leikkuutuloksen. Akkukäyttöinen pensasleikkuri edistää hiljaisen ja pakokaasuttoman puutarhaympäristön luomista.

STIHL HSA50 Akkukäyttöinen pensasleikkuri

Uusi akkukäyttöinen HSA 50 -pensasleikkuri korvaa nykyisen HSA 56 -mallin antaen nopean ja helpon lopputuloksen pienellä vaivalla korkean leikkuutehonsa ja innovatiivisen muotoilunsa ansiosta. Käyttäjäystävällinen HSA 50 pitää puutarhan siistinä ja on niin hiljainen, että käytön aikana ei tarvita kuulonsuojaimia.

HSA 50 -pensasleikkuri on kehitetty helpottamaan sekä suuria että pieniä puutarhaprojekteja, kuten pensasaitojen ja pensaiden leikkaamista. Pensasleikkurissa on patentoitu pisaranmuotoinen terä, joka on edelliseen malliin verrattuna pidempi ja antaa tehokkaamman ja tarkemman lopputuloksen.

– Meille on tärkeää, että työskentely on nopeaa, sujuvaa ja turvallista. Pensasleikkurissa on esimerkiksi kärkisuoja maanpinnan tai seinien läheltä leikkaamista varten, ja turvakytkin on sijoitettu rengaskahvaan.

Pehmeä kahva on ergonomisesti suunniteltu, ja akku on sijoitettu keskelle laitetta optimaalisen tasapainon saavuttamiseksi. 2,9 kg:n painon ja alhaisen tärinätason ansiosta käytön aiheuttama rasitus on minimoitu, mikä sekä tehostaa että helpottaa puutarhanhoitoa. HSA 50 -pensasleikkurilla on pitkä käyttöikä ja varaosia on saatavilla jopa 10 vuotta laitteen valmistuksen jälkeen, joten laitteen ostaminen on turvallista.

– Pensasaidan tai muun pensaan leikkaamisen ei tule olla työlästä ja aikaa vievää. Haluamme sen olevan nopeaa ja helppoa, ja että saat taidoistasi huolimatta hyvän lopputuloksen. Keveyden ja pitkän akunkeston ansiosta käyttäjän ei tarvitse kuluttaa aikaa ja energiaa yksinkertaisiin asioihin, sanoo Mats Gustafsson.

STIHL HSA50 Akkukäyttöinen pensasleikkuri

Tekniset tiedot

Paino*2,9 kg
Moottori / jänniteDC / 36 V
Terän pituus50 cm
Hammasväli30 mm
Käyttöaika AK 10 -akulla55 min

*Ilman akkua

HSA 50 on saatavana STIHL jälleenmyyjiltä syksystä 2022 alkaen.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi