Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi hienostunut DS 7 sai hinnat – mallistossa vain ladattavia versioita

Näyttävän DS 7 E-Tense 225 Plug-In Hybridin hinnat alkavat hieman alle 60 000 eurosta. Uudet Performance Line Business- ja Opera Business -mallit tarjoavat kattavimmat varusteet.

  • Uusi DS 7 tarjoaa vertaansa vailla olevan mukavuutta ja tehokkaat sähköistetyt voimalinjat.
  • Suomessa DS 7 on jatkossa tarjolla vain lataushybridinä, josta tarjolla on kolme eri voimalinjavaihtoehtoa: E-Tense 225, E-Tense 300 4×4 ja E-Tense 360 4×4.
  • Uuden DS 7:n varustetasot ovat Performance Line, Performance Line Business, Rivoli ja Opera Business. Business-varustelut on hinnoiteltu houkuttelevasti. Se tuo mukanaan mm. DS Pixel LED Vision -ajovalot ja pysäköintikameran sekä pysäköintitutkat eteen ja taakse.
  • Uuden DS 7:n myynti starttaa 25.8.2022 ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen marraskuussa 2022.

Uudistettu DS 7 tuo mukanaan malliston uuden lippulaivan: DS 7 E-Tense 4×4 360 -lataushybridin. Se on varustettu nelivedolla, 21-tuumaisilla vanteilla, madalletulla alustalla ja DS PERFORMANCE -jarruilla. Kyseisen version hinnat alkavat 72 390 eurosta Performance Line Business -varustetasolla.

Opera business -varustelu tuo mukanaan todellista luksusta

Rivoli-varustetason yläpuolella sijaitsee houkuttelevasti hinnoiteltu Opera Business, joka pitää sisällään DS Automobilesin upeat nappanahkaistuimet. Opera Business sisältää myös mm. DS Drive Assistin, DS Night Vision -pimeänäköavustimen, laminoidut sivulasit sekä panoraamakattoluukun.

Tehokkaat hybridivoimalinjat

DS 7 on tarjolla useana eri lataushybridiversiona. Ladattavia hybrideitä on tarjolla kolmena eri versiona: 225, 300 ja 360. Numero kuvastaa mallin hevosvoimamäärää.

Uusi DS 7 E-TENSE 225 on varustettu PureTech 180 -bensiinimoottorilla ja 110-hevosvoimaisella sähkömoottorilla, jotka on yhdistetty 8-portaiseen automaattivaihteistoon. Malli on etuvetoinen.

Uudet DS 7 E-TENSE 4×4 300 ja E-TENSE 4×4 360 ovat nelivetoisia. Niissä on 200-hevosvoimainen PureTech-polttomoottori sekä 110- ja 112-hevosvoimaiset sähkömoottorit kummallakin akselilla. 360-mallin virityksestä on vastannut DS PERFORMANCE

Uusi, aiempaa suurempi 14,2 kWh akku tarjoaa jopa 65 kilometriä sähköistä toimintamatkaa WLTP-syklillä ja jopa 81 kilometriä WLTP-kaupunkisyklissä. Akun lataus täyteen kestää 2 tuntia 7,4 kW:n sisäisellä yksivaihelaturilla. DS 7 on yksi luokkansa taloudellisimpia autoja luokassaan, etenkin alhaisen painon ansiosta.

Terävät muodot loistavat DS pixel led vision 3.0 -valojen ja DS light veil -päiväajovalojen avulla

Uuden DS 7:n keulassa ja perässä on selkeästi uudenlainen ilme. DS 7 tuo mukanaan uudenlaista dynamiikkaa terävämpien rakenteellisten linjojen ja yhtenäisen muotoilun avulla.

DS:n valoilme on ilmeikäs. Uusien aiempaa kapeampien DS PIXEL LED VISION 3.0 -ajovalojen ja DS LIGHT VEIL -päiväajovalohunnun yhdistelmä on saumaton ja tehty huippumuodin hengessä. Aiempaa suurempi maski sekä puskurin alaosa ovat saatavilla nyt eri värisinä malliversiosta riippuen.

Kapeat ja suomukuvioiset LED-takavalot on muotoiltu uusiksi tumman metallin sävyisenä. Ne korostavat DS 7:n ainutlaatuista ilmettä. Takaluukku ja auton mallimerkintä ovat nekin muotoiltu uusiksi. ”DS AUTOMOBILES” -teksti korvaa ”CROSSBACK”-maininnan auton takana.

Teknologia keskiössä – DS IRIS -tietoviihdejärjestelmä

DS IRIS -tietoviihdejärjestelmä on yksi DS 7:n suurimpia muutoksia. Käyttöliittymä on kokonaan uusi, täysin muokattavissa, reaktiivinen ja saumaton. 12-tuumainen korkearesoluutioinen kosketusnäyttö pitää sisällään widget-valikon, jonka kautta päästään yhdellä liikkeellä käsiksi järjestelmän kaikkiin toimintoihin: mm. navigointi, ilmastointi, digitaaliset äänilähteet ja matkatiedot. Iso näyttö on mukava käyttää. Näytölle saa näkyviin etu- ja takakameranäkymät, joiden kuva tulee erittäin korkean tarkkuuden kameroista. Järjestelmä tukee myös Mirror Screen -toimintoa wifin välityksellä.

Uusi 12-tuumainen digimittaristo on saanut uudet grafiikat ja voidaan personoida mieleiseksi esimerkiksi energiavirtausnäkymällä lataushybrideissä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi