Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Viaplayn Formula 1 -kausiennakot käynnistävät kauden – Katso aikataulu

Formula 1 -kisojen uusi kausi alkaa maaliskuussa mutta Viaplayn F1-tiimi valmistelee katsojia kauteen jo tulevasta viikonlopusta alkaen Mervi Kallion, Iiro Harjulan ja Niki Juuselan johdolla.

Kuva: Adobe Stock

Kattavissa kausiennakoissa vedetään yhteen viime kauden päätös ja kurkistetaan tulevaan kauteen asiantuntijatiimimme opastuksella. Uusi kausi tuo mukanaan myös erityisen paljon muutoksia ja sääntöuudistusten saloihin paneudutaankin useamman jakson verran Ossi Oikarisen johdolla. Ääneen pääsee myös viime kauden mestaruuden voittanut Max Verstappen.

”Historiallinen kausi Viaplayn tiimille Suomessa; ensimmäinen kausi, kun pääsemme näyttämään katsojillemme formuloita! Aloitamme lähtölaskennan kauteen jo hyvissä ajoin helmikuun toisena viikonloppuna. Ennen kautta käymme läpi lähtökohtia ja autamme ymmärtämään sääntöuudistuksia. Olemme myös paikanpäällä molemmissa talvitesteissä, jossa tallit valmistautuvat alkavaan kauteen”, sanoo Viaplayn Formula 1 -tuottaja Iiro Harjula. 

Myös Viaplayn varikkotoimittaja Mervi Kallio on valmiina alkavaan kauteen: ”Vihdoinkin, uuden kauden alkuun on enää reilu kuukausi aikaa. Edessä on monella tapaa mielenkiintoinen kausi. Miten paljon merkittävät sääntömuutokset heilauttavat voimasuhteita, siitä saadaan ainakin jo jonkinlaista osviittaa jo talvitesteissä. Ja itse odotan kyllä Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin kohtaamista dramaattisesti päättyneen viime kauden jälkeen. Onko ilmassa yhtä paljon jännitettä kuin Furyn ja Wilderin välisessä raskaansarjan titteliottelun punnitustilaisuudessa? Muun muassa kaikkea tätä ennakoidaan studiossa asiantuntijoidemme kanssa”, Kallio lupaa.

”Talvitesteihin ja sitä kautta koko kauteen kohdistuu poikkeuksellisen paljon seurattavaa. Sääntöuudistukset luovat kuskeille ja ennen kaikkea talleille poikkeavan ja lähes ennen kokemattoman tilanteen. On herkullista päästä seuraamaan ja raportoimaan jo alkumetreiltä kuinka kausi lähtee rakentumaan”, kuvaa tulevaa kautta Viaplayn Formula 1 -selostaja Niki Juusela.

Lauantai 12.2. klo 22:00 F1 kausiennakko 1

Formula ykkösten uusi aikakausi on käsillä. Viime kausi puhuttaa edelleen. Studio ottaa yhteyden myös Lewis Hamiltonin entiseen tallikaveriin Heikki Kovalaiseen. Autonsa aikaisemmin viikolla julkaisseet Aston Martin ja McLaren saavat myös aikaa keskusteluissa. Puolituntisen studiolähetyksen juontavat Iiro Harjula ja Mervi Kallio. Lähetyksessä nähdään myös Viaplayn F1-selostaja Niki Juusela sekä asiantuntija Toni Vilander.

Keskiviikko 23.2. – perjantai 25.2. klo 22:00 F1 talvitestit Barcelona

Viaplayn F1-tiimin Niki Juusela ja Mervi Kallio ovat paikan päällä, kun uudistuneita autoja testataan ensikertaa. Jokaiselta kolmelta testipäivältä tarjoillaan kattava raportti vielä saman päivän iltana.

Keskiviikko 2.3. klo 21:00 F1 kausiennakko 2

Viaplayn Formula 1 -tiimin 2. kausiennakossa talleista otetaan käsittelyyn Mercedes ja Redbull. Ennakossa kuullaan myös viime vuoden voittajan Red Bullin Max Verstappenin tunnelmia ennen kauden alkua. Tuleva kausi tuo tullessaan myös runsaasti sääntöuudistuksia, joita käydään läpi Viaplayn asiantuntijan Ossi Oikarisen johdolla. Puolituntisen studiolähetyksen juontavat Iiro Harjula ja Mervi Kallio. Kausiennakossa ääneen pääsee myös Viaplayn F1-selostaja Niki Juusela.

Torstai 10.3. – lauantai 12.3. klo 22:00 F1 talvitestit Bahrain

Viaplayn Formula 1 -tiimin Niki Juusela, Mervi Kallio ja Ossi Oikarinen ovat paikan päällä, kun toinen ja viimeinen testi viedään läpi Bahrainissa. Jokaiselta kolmelta testipäivältä tarjoillaan kattava raportti huomioineen vielä saman päivän iltana.

Maanantai 14.3. klo 21:00 F1 kausiennakko 3

Viaplay tarjoilee viimeisen kautta edeltävän ohjelman paikan päältä Bahrainista, jossa viikon päätteeksi käynnistetään kausi 2022 ensimmäisellä osakilpailulla. Tallien osalta kolmannessa kausiennakossa keskustellaan mm. Ferrarista ja Alfa Romeosta. Oman osuutensa saa Alfa Romeolle siirtynyt suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas. Luvassa myös Oikarisen huomioita uudistuksista toisen testin jäljiltä. Kausiennakossa esiintyvät Ossi Oikarinen, Niki Juusela sekä Mervi Kallio.

Formula 1 -kauden ennakko-ohjelmat (Elisa Viihde Viaplay ja V sport+ Suomi)

La 12.2. klo 22:00 F1 kausiennakko 1
Ke 23.2. klo 22:00 F1 talvitestit Barcelona päivä 1 
To 24.2. klo 22:00 F1 talvitestit Barcelona päivä 2
Pe 25.2. klo 22:00 F1 talvitestit Barcelona päivä 3
Ke 2.3. klo 21:00 F1 kausiennakko 2
To 10.3. klo 22:00 F1 talvitestit Bahrain päivä 1 
Pe 11.3. klo 22:00 F1 talvitestit Bahrain päivä 2
La12.3. klo 22:00 F1 talvitestit Bahrain päivä 3
Ma 14.3. klo 21:00 F1 kausiennakko 3

*Muutokset mahdollisia

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi