Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Voi tuo korallinväriset sähköpotkulautansa Ouluun

Euroopan suosituin sähköpotkulautayhtiö Voi Technology laajentaa toimintaansa Ouluun toukokuun alusta lähtien. Yhtiö on rekrytoinut kaupunkiin oman tiimin, joka vastaa sähköpotkulautakaluston huollosta ja ylläpidosta.

Oulu on Voi Technologyn pohjoisin toimipaikka koko Euroopassa. Yhtiö tuo kaupunkiin satoja ympäristöystävällisiä Voiager 3X-malleja, joissa on tukeva kaksoisjalka, tuplajousitus ja paikan päällä vaihdettavat akut.

– Olemme jo pitkään pitäneet Oulua silmällä ja keskustelleet yhteistyöstä kaupungin kanssa. Oulu tunnetaan maailmalla hyvästä pyörätieinfrastaan, joka tukee erinomaisesti myös sähköpotkulautojen turvallista käyttöä, Voin maajohtaja Reetta Alastalo ja jatkaa:

– Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsemme toukokuussa aloittamaan toimintamme Oulussa. Kyseessä on koko yhtiömme kannalta erittäin mielenkiintoinen kaupunki, sillä se on pohjoisin toimipaikkamme. Haluammekin yhdessä oululaisten kanssa kehittää toimivaa mikromobiliteettia pohjoisiin oloihin.

Voin henkilöstö vastaa muun muassa sähköpotkulautojen ylläpidosta ja pyrkii olemaan myös mahdollisimman paljon läsnä kaupungin arjessa. Voi tekee paljon työtä turvallisuuden eteen. Voi on esimerkiksi ensimmäisenä toimijana maailmassa perustanut sähköisen liikennekoulun #RideLikeVoila’n, jonka suorittamisesta se palkitsee matkoihin hyödynnettävällä alennuksella. Sähköpotkulautojen pysäköinnin parantamiseksi yhtiö toi ensimmäisenä toimijana Suomessa mahdollisuuden ilmoittaa verkkosivujen kautta väärin pysäköidyistä sähköpotkulaudoista.

Voilla on laaja toiminta-alue Oulussa ja esimerkiksi Nallikarin uimarannalle pääsee jatkossa kätevästi sähköpotkulaudalla. Keskustan lisäksi Voin toiminta-alueeseen kuuluvat Oulunsuu, Peltola, Värtti, Raksila, Höyhtyä, Karjasilta, Hollihaka, Toppila ja Tuira.

– Voilla haluamme edistää 15 minuutin kaupunkifilosofiaa, joka tarkoittaa sitä, että kaikki päivittäiseen elämään tarvittava löytyy vartin sisällä kävellen, pyöräillen, julkisilla liikennevälineillä tai sähköpotkulaudoilla. Uskomme, että voimme vähentää oululaisten tarvetta yksityisautoilulle ja näin entisestään parantaa kaupungin viihtyisyyttä, kun ilmansaasteet ja melu vähenevät.

Voin hinnat

kuukausipassi 34,99€ ( Ilmaiset avaukset + 300 minuuttia)

Minuuttihinta 22 senttiä + 1e avausmaksu 

Kaupungin asettamien ehtojen mukaan myös Voin sähköpotkulaudat ovat käytettävissä toukokuun alusta lokakuun loppuun. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi