Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen sedan-malli: ID. AERO

Volkswagen-brändi katsoo tulevaisuuteen ja julkistaa ensimmäiset luonnokset ID. AERO -konseptimallista, täyssähköisestä sedanista, joka tulee ensin Kiinan markkinoille. Heti ensisilmäyksellä uusi konseptiauto vakuuttaa aerodynaamisilla linjoillaan, elegantilla muotoilullaan ja runsailla sisätiloillaan.

Volkswagen ID.AERO konseptiauto

Tulevaisuuden tuotantoversio ID. AERO -mallista kasvattaa hienosti menestynyttä Volkswagenin ID.-malliperhettä ja tarjoaa vaihtoehdon isomman kokoluokan segmenttiin. Kuten kaikki ID.-malliperheen mallit elegantti sedan-malli perustuu MEB-alustarakenteeseen. Tyylillisesti se seuraa Volkswagenin täyssähköisen ID.-malliperheen muotokieltä. Esimerkiksi, ID. AERO -mallin ulkomuoto on soljuvan linjakas ja huoliteltu. Konseptiautossa erityisen huomiota herättävä piirre on sen aerodynaaminen etuosa ja kattolinja, jotka myös helpottavat vähentämään energiankulutusta ja lisäävät toimintamatkaa.

Uusi malli uuteen segmenttiin

Volkswagen ID. AERO -mallin tuotantoversion odotetaan saapuvan markkinoille Kiinassa vuoden 2023 toisella vuosipuoliskolla. Vastaava tuotantomalli Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoille esitellään vuonna 2023. Euroopan markkinoille tulevat sarjatuotantoautot valmistetaan Volkswagenin Emdenin tehtaalla.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi