Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ensimmäiset kuvat ja uusi nimi: ensisilmäys tulevaan Volkswagen ID.7 Tourer -malliin

Volkswagen tarjoaa ensimmäiset kuvat uudesta täyssähköisestä ID.7-mallin farmariversiosta camouflage-naamioidun auton muodossa ja paljastaa samalla uuden nimen: ID.7 Tourer. Uusi malli lanseerataan Euroopassa vuonna 2024 – se tarjoaa paljon tilaa ja taloudellisuutta. Volkswagen julkistaa auton lopullisen muotoilun tulevina kuukausina.

Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen farmarimalli on ID.7 Tourer. Malli lanseerataan Euroopassa vuonna 2024.

Volkswagen on yksi maailman menestyneimmistä farmarimallien valmistajista. Volkswagenin farmarimallit ovat olleet markkinoilla yli 60 vuoden ajan, ja niitä on kutsuttu joko Variant tai Shooting Brake (Arteon) -mallitarkenteella. Nyt uusi camouflage-naamioitu ID.7 Tourer antaa ensisilmäyksen uuteen täyssähköiseen farmarimalliin, joka esitellään vuonna 2024.  

Hienostunut aerodynamiikka tekee autosta erittäin taloudellisen

Aerodynaaminen korin muoto on paras pohja pitkille toimintamatkoille. Aiemmin esitelty Volkswagen ID.7, jota parhaillaan lanseerataan Euroopassa, on erittäin aerodynaaminen – sen ilmanvastuskerroin on vain 0,23. Volkswagen ID.7 Tourerin ilmanvastuskerroin on lähes sama: 0,24. Farmariversion elegantin ja voimakkaan muotoilun voikin huomata ainutlaatuisesta camouflage-naamioinnista huolimatta.

ID.7 Tourer syksyisessä camouflage-versiossa

Camouflage-naamiointi perustuu monikerroksiseen maalaustekniikkaan, joka esiteltiin aikaisemmin tänä vuonna ID.7-mallissa CES-tapahtumassa Las Vegasissa. Yhdenmukaisuuden vuoksi naamiointi on pidetty ulkoasultaan samankaltaisena; QR-koodit auton takana integroituvat saumattomasti camouflage-naamiointiin.

ID.7 syksyisessä naamiovärityksessä

Lyhyet ylitykset ja pitkä akseliväli tarjoavat paljon tilaa korkealaatuiseen sisustaan

Mikäliautossa on kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa, tavaratilaa on tarjolla 545 litraa – lastauskorkeuden ollessa takaistuimen niskatukeen saakka. Mikäli takaistuimet on taitettu alas, lähes kaksimetriä pitkän tavaratilan koko kasvaa 1 714 litraan.

Kuten kaikki ID.-malliperheen mallit ID.7 Tourer perustuu Volkswagen-konsernin MEB-alustarakenteeseen. Tämän modulaarisen alustarakenteen edut – lyhyet ylitykset ja pitkä akseliväli – on käytetty hyväksi auton sisätiloissa. Tämä elegantti farmarimalli tarjoaa erittäin tilavat sisätilat ja suuren tavaratilan.

Kuten ID.7 myös ID.7 Tourer valmistetaan Volkswagenin Emdenin tehtaalla, Saksassa.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi