Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Volvo Trucks esittelee tiensä nollapäästöihin ja nolla onnettomuuksiin IAA:ssa

Volvo Trucks näyttää vahvan asemansa sähköisissä kuljetusratkaisuissa IAA:ssa, maailman tärkeimmillä liikkuvuuden, kuljetuksen ja logistiikan messuilla. Yhtiö esittelee myös uusia turvallisuusratkaisuja ja uusinta teknologiaa liikenteen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Volvo Trucksilla on alansa laajin sähkökuorma-automallisto, ja Euroopassa on tilattavissa kolme raskasta kuorma-automallia.

Volvo Trucksin teema Hannoverissa 20.-25.9.2022 järjestettävillä IAA Transportation -messuilla on ”Kohti nollaa” – nollapäästöjä ja nollaa onnettomuutta.

Volvo Trucks esittelee sähkökuorma-automallistonsa, joka on alan laajin. Kolme raskasta ja kaksi keskiraskasta kuorma-automallia on tilattavissa Euroopassa. Yhtiö esittelee myös sähkökuorma-autojen palvelutarjontansa, kuten toimintasäde- ja reittisuunnittelun, latausratkaisut ja rahoituksen. Lisäksi Volvo esittelee muita voimansiirtoratkaisuja, jotka edistävät kuljetusliikkeiden matkaa kohti nollapäästöjä.

”Yhdessä asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa kanssa olemme matkalla kohti nollapäästöjä. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään upeita kuorma-autojamme ja palveluitamme, joiden avulla kuljetusliikkeet voivat vähentää hiilidioksidipäästöjä ja samalla harjoittaa kilpailukykyistä liiketoimintaa. Olipa voimansiirto mikä tahansa – sähkö-, kaasukäyttöinen tai perinteinen diesel-kuorma-auto – tarjoamme ratkaisut energiatehokkuuden parantamiseen ja ilmastojalanjäljen pienentämiseen”, sanoo Roger Alm, Volvo Trucksin johtaja.

Turvallisuuden saralla Volvo Trucks esittelee muun muassa uuden turvajärjestelmän, joka auttaa suojelemaan jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. Järjestelmään kuuluu kaksi tutkaa kuorma-auton kummallakin puolella sekä kameran tukemia toimintoja.

Volvo Trucksilla on koeajettavana useita kuorma-autoja näyttelyn ulkoalueella, kuten Volvo FL Electric ja Volvo FE Electric. Lisäksi ulkonäyttelyalueella on esittelyssä muita kuorma-autoja, kuten I-Savella varustettu Volvo FH, Volvo FM LNG sekä raskaimpiin kuljetustehtäviin Volvo FH16.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi