Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

ALD Automotive | LeasePlan -konserni paljastaa uuden globaalin brändinsä

ALD Automotive | LeasePlan esittelee tänään Ayvensin, uuden globaalin brändinsä, joka yhdistää kaksi yritystä yhden yhteisen nimen alle. Uusi brändi edustaa uutta strategista virstanpylvästä yrityksen kehityksessä sen jälkeen, kun strateginen 3-vuotiskehityssuunnitelma julkistettiin syyskuussa 2023.

Better with every move ‑tunnuslause edustaa yrityksen missiota toimittaa entistä parempaa liikkumisen palvelua jatkuvan edistymisen kautta asiakkaille, yrityksille ja planeetalle.

Tuomalla yhteen toisiaan täydentävät kyvykkyydet ja asiantuntemuksen, yritys näki mahdollisuuden muokata tulevaisuuden liikkumisesta entistä parempaa. Uusi brändi tukee tätä tavoitetta määrittelemällä yrityksen ainutlaatuisen aseman markkinoilla, sekä korostamalla sen erityistä asemaa ja arvoa, jonka yritys tuottaa asiakkailleen kaikissa segmenteissä. Uuden brändin lupaus on ”make life flow better”: ja se  lupaa tuottaa entistä yksinkertaisempaa, älykkäämpää ja kestävämpää liikkumisen palvelua.

Yhdistetty konserni Ayvens tähtää asemoitumaan johtavaksi maailmanlaajuiseksi kestävän liikkumisen toimijaksi. Maailman suurimmalla monimerkkisellä sähköautokannallaan, johon kuuluu yhteensä 3,4 miljoonaa maailmanlaajuisesti hallinnoitua ajoneuvoa, yritys aikoo näyttää tietä kohti hiilineutraaliutta ja muokata alan digitaalista muutosta edelleen.

Uusi yhteinen brändi luo kahdelle maineikkaalle alan toimijalle vahvan identiteetin, jonka perustana ovat:

Uusi nimi ja logo

Ayvens on yksinkertainen mutta mieleenpainuva nimi, joka näyttää tietä eteenpäin. Uuden nimen mukana tulee logo, joka edustaa sitä, kuinka kaksi yritystä yhdistyvät yhdeksi tiimiksi työskennellen yhteisen tavoitteen puolesta. Logo symboloi vahvaa perustaa ja sen ylöspäin virtaava muoto symboloi edistystä ja dynaamisuutta.

Nimeä tukee vahvasti sen maailmanlaajuisesti tunnettu enemmistöosakas, Societe Generale.

Uusi graafinen identiteetti

Graafinen identiteetti välittää energiaa ystävällisellä, modernilla fontillaan sekä luonnosta inspiraationsa saaneilla elävillä ja ainutlaatuisilla väreillään. Graafinen identiteetti on luotu erottumaan markkinoilla.

Iloiseen ja dynaamiseen kuvastoon on vangittu liikkumisen olemus. Se esittelee kauniita hetkiä, jotka kuitenkin pohjautuvat jokapäiväiseen elämään.

Uuden brändin tunnuslause

Better with every move ‑tunnuslause edustaa yrityksen missiota toimittaa entistä parempaa liikkumisen palvelua jatkuvan edistymisen kautta asiakkaille, yrityksille ja planeetalle.

ALD Automotive | LeasePlan on nimennyt globaalin suunnittelutoimiston Dragon Rougen luomaan brändin, joka asemoi nyt yhdistyvät yritykset liikkumisen alalla uudeksi johtajaksi, joka tarjoaa leasing-palveluiden ohella  palveluita entistä paremman liikkumisen edistämiseksi.

Uusi brändi otetaan käyttöön vuoden 2024 aikana kaikissa 44 maassa, joissa ALD Automotive | LeasePlan on läsnä, ja sillä on toimialan laajin maantieteellinen kattavuus. Brändiä käytetään kaikissa asiakassegmenteissä (yritysasiakkaat, PK-yritykset, ammattilaiset ja yksityishenkilöt) sekä kaikissa kanavissa ja yhteyspisteissä, erityisesti yrityksen kasvavassa digitaalisessa ekosysteemissä.
Suomessa uusi brändi otetaan käyttöön Q3 2024.

”Joka päivä on mahdollisuus liikkua paremmin, ja meillä kaikilla on siinä oma roolimme. Yhdistämällä voimamme yrityksemme on valmis näyttämään tietä kestävän liikkumisen laajamittaiseen käyttöön yrityksemme koon, kattavuuden, palveluosaamisen ja innovaatioihin sitoutumisen ansiosta,” kertoo Tim Albertsen, Ayvensin pääjohtaja, aiemmin ALD Automotiven | LeasePlanin pääjohtaja. ”Merkittävänä liikkumisen sektorin toimijana hyödynnämme johtajuuttamme, jotta voimme muokata liikkumisen tulevaisuutta ja saavuttaa erinomaisia tuloksia. Tämä uusi brändi-identiteetti antaa 15 700 työntekijällemme mahdollisuuden jakaa uuden yhteisen identiteetin sekä heijastaa sitä, kuinka vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin saada lisää valinnanvaraa, vapautta ja arvoa. Uusi brändi auttaa meitä lisäämään markkinoiden ja asiakkaiden tietoisuutta sekä houkuttelemaan parhaita kykyjä ympäri maailmaa.”

Tutustu uuteen verkkosivustoon ja brändin julkaisuvideoon: ayvens.com

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi