Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Autolle.com aloittaa BYD-jälleenmyyjänä Pohjois-Savossa

Autolle.com aloittaa BYD-sähköautojen jälleenmyyjänä Suomessa, ja ensimmäiset automallit saapuvat Kuopion toimipisteeseen syksyn aikana. BYD tunnetaan maailman suurimpana ladattavien autojen valmistajana. BYD:in kasvavasta suosiosta Euroopassa kertoo muun muassa se, että merkin Atto3-malli oli heinäkuussa Ruotsin myydyin sähköautomalli.

”Olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä BYD:n kanssa. Uskomme merkin suureen potentiaalin Suomessa yritys- ja yksityisasiakkaillemme, varsinkin BYD:n ollessa jo nyt maailman suurin sähköisten ajoneuvojen valmistaja. Pystymme varmasti tuomaan merkin ympärille Suomeen samanlaista menoa ja meininkiä kuin esimerkiksi Ruotsissa on tehty”, kommentoi Autollecom Oy:n toimitusjohtaja Jari Nukari.

BYD-sähköautoissa mainitsemisen arvoista on poikkeuksellisen kattava takuu, sillä kaikissa BYD-henkilöautomalleissa on 6 vuoden tai 150 000 km ajoneuvotakuu. Lisäksi ajoakustotakuu on 8 vuotta / 200 000 km.

BYD-mallisto

Atto3 on maailmalla suurta suosiota saanut kompakti ja tehokas sähkö-SUV laadukkaalla viimeistelyllä, sekä modernin tyylikkäällä muotoilulla. Autossa 60 kWh Blade-akku ja toimintamatka 420-565 km. Hinnat alkaen 44 250 €.

Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV on kattavasti varusteltu ja tilava nelivetoinen perheauto. Akun kapasiteetti 86,4 kWh ja toimintasäde 400-528 km. Hinnat alkaen 73 990 €. Huom. tyylikkään mustilla 22″ kevytmetallivanteilla ja Silver Sand Black -metallivärillä varustettu Tang Black Edition nyt alk. 69 990 €. Etusi nyt 4 000 euroa.

BYD Han 4×4 nelivetoinen sähköauto voitti arvostetun iF Design Award -muotoilupalkinnon sen ylellisen, urheilullisen ja joka kulmasta rohkean muotoilunsa ansiosta. Akun kapasitetti 85,4 kWh ja toimintamatka 521-662 km. Hinnat alkaen 71 900 €.

Kolmen myynnissä olevan mallin lisäksi BYD-valikoima tulee tänä vuonna täydentymään vielä kahdella upealla mallilla: käytännöllisellä viistoperäisellä Dolphin-mallilla, sekä sulavan urheilullisella ja virtaviivaisella Seal-mallilla, joka tulee olemaan kova kilpailija Teslan Model 3:lle.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi