Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Ensimmäinen Goodyear CheckPoint -ratkaisu asennettu logistiikkayhtiö Ahola transport oyj:lle

Goodyear CheckPoint on osa Goodyear Total Mobility -ohjelmaa, joka auttaa kuljetusliikkeitä parantamaan tehokkuutta, kilpailukykyä ja vastuullisuutta. Ensimmäinen Goodyear CheckPoint Suomessa on asennettu logistiikkayhtiö Ahola Transportille. Ratkaisu auttaa yhtiötä tehostamaan kalustonhallintaa, helpottamaan kuljettajien päivittäistä työtä ja vauhdittamaan digitalisointia.

Åke Nyblom, Ahola Transportin Toimitusjohtaja & Laurent Licht, Goodyearin Head of Sales Proactive Solutions EMEA

Renkaiden hallinta on merkittävä päivittäinen haaste kuljetusliikkeille. Goodyear CheckPoint on verkkoyhteydellinen, varikolla käytettävä päälle ajettava renkaidentarkistusjärjestelmä, joka lukee renkaiden kunnon ja ajoneuvon parametrit ja lähettää toimenpiteiden pohjaksi soveltuvia havaintoja kalustopäälliköille. Goodyear CheckPoint tarkistaa rengaspaineet, urasyvyyden ja akselin/ajoneuvon painon automaattisesti muutamassa sekunnissa. Käsin tehtyinä samat tehtävät vievät paljon aikaa.

Renkaan kunto esitetään välittömästi helppokäyttöisellä näyttöpäätteellä sekä mobiili- ja verkkosovelluksissa. Ne mahdollistavat kaluston ennakoivan seurannan ja ennalta ehkäisevän kunnossapidon. Tällä ratkaisulla ajoneuvot voidaan tarkistaa tehokkaasti ja saadaan usein päivittyvä tilannekuva kaluston yleisestä rengastilanteesta.

Goodyear CheckPoint on osa Goodyearin integroitua Total Mobility -kalustonhallintaohjelmaa, joka yhdistää kuorma-auton renkaat, ratkaisut ja palvelut, jotka nostavat kalustot suorituskyvyn seuraavalle tasolle. Goodyearin Total Mobility auttaa kuljetusliikkeitä tehostamaan toimintaansa sekä parantamaan kilpailukykyään ja vastuullisuuttaan.

Goodyear CheckPoint tarkistaa rengaspaineet, urasyvyyden ja akselin/ajoneuvon painon automaattisesti muutamassa sekunnissa.

Ahola Transport on nykyaikainen logistiikkayhtiö, jonka dynaamiset ja digitaaliset ratkaisut tehostavat kuljetustoimintaa. Yrityksellä on yli 65 vuoden kokemus alalta, mikä on luonut vahvan perustan digitaalisten ratkaisujen hyödyntämiselle älykkäästi ja tehokkaasti. Goodyearin CheckPointin asentamisen myötä Ahola voi tehostaa toimintaansa entisestään. Ratkaisu auttaa pitämään paineet sopivina jokaisessa renkaassa – ja siten pitämään polttoaineen kulutuksen optimaalisena ja pidentämään renkaiden käyttöikää.

– Goodyearin CheckPointin asentaminen luo meille edellytykset työskennellä tehokkaammin. Se myös tukee panostustamme liikenneturvallisuuteen, helpottaa kuljettajien arkea ja vauhdittaa digitalisointia. Pyrimme aina lisäämään digitalisointia ja toimimaan vastuullisemmin, ja sen tämä asennus mahdollistaa. Odotamme innolla, miten se auttaa meitä tehostamaan työskentelyämme tulevaisuudessa, sanoo Ahola Transportin toimitusjohtaja Åke Nyblom.

– Olemme iloisia siitä, että voimme ilmoittaa ensimmäisen CheckPoint-ratkaisun asentamisesta Suomessa. Goodyear Total Mobility -ohjelmallamme voimme tukea Aholaa menestymään käyttämällä tuotteitamme yhdessä kalustonhallintaratkaisujen ja digitaalisten sovellusten kanssa, sanoo Mats Sävström, Sales General Manager Commercial Nordic.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi