Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Garmin esittelee ensimmäisen sähköpyöriin tarkoitetun takatutkan

Garmin on esitellyt tänään ensimmäisen sähköpyöriin tarkoitetun, takavalolla varus­tetun VariaeRTL616 -takatutkansa. Akuton Varia eRTL616 liitetään yhteensopivaan sähköpyörään.1

Pariliitettynä valikoituihin Garmin-laitteisiin tai yhteensopivaan älypuhelimeen ladattuun Varia-sovellukseen2 laite auttaa havaitsemaan takaa lähestyvät ajoneuvot näyttö- ja äänihälytysten avulla.

“Sähköpyöräilyn suosio kasvaa jatkuvasti, ja meillä on ilo tarjota sähköpyöräilijöiden käyttöön arvostettu tutkateknologiamme. Varia eRTL616-takatutka turvaa selustaa jokaisella pyörälenkillä.” – Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel

Mielenrauhaa pyörälenkeille

  • Parempaa tilannetietoisuutta: Pariliitettynä valikoituihin Garmin-älykelloihinEdge®-pyörätietokoneisiin tai älypuhelimeen ladattuun Varia-sovellukseen laite antaa ääni- ja näyttöhälytyksiä takaa lähestyvistä ajoneuvoista jopa 140 metrin päästä.
  • Pyöräilijä näkyy paremmin: Laite varoittaa autoilijoita edessä olevasta pyöräilijästä takavalon avulla, joka näkyy jopa 1,6 km päästä päiväajossa.
  • Mukautuva valotila: Jatkuvasti päällä oleva takavalo mukautuu valaistusolosuhteisiin.

Pienikokoinen Varia eRTL616 on mahdollista kiinnittää useilla eri tavoilla, esimerkiksi satulan takaosaan tai takatelineeseen.

Laite on saatavissa nyt suositushintaan 309,00 euroa.

Lisätietoa Varia-tuotteista löydät tästä linkistä.

1 Tarvitaan yhteensopiva Garmin-virtajohto (lisävaruste).

2 Laite voi parantaa tilannetietoisuutta, mutta pyöräilijän vastuulla on tarkkailla liikennettä ja ympäristöä, harkita ratkaisujaan ja ajaa turvallisesti.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi