Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kemppi esittelee uudet kannettavat Master M -sarjan hitsauslaitteet

Kemppi tuo markkinoille kannettavat ja monipuoliset Master M 205- ja Master M 323 -hitsauslaitteet MIG/MAG-hitsaukseen. Uudet laitteet soveltuvat teolliseen hitsaukseen esimerkiksi telakoilla tai korjaamoilla, mutta myös vaativampaan harrastajakäyttöön.

Pienen kokonsa ja helpon liikuteltavuuden ansiosta Master M -sarjan laitteet soveltuvat erinomaisesti myös korjaushitsaukseen, ja niissä yhdistyvät erinomainen käytettävyys, ensiluokkainen hitsausteho sekä nopea parametrien määritys. Sekä Master M 205 että Master M 323 on suunniteltu yhteistyössä ammattihitsaajien kanssa ja valmistettu Suomessa.

Master M 205 soveltuu erityisen hyvin hitsaustehtäviin, joissa laitteen liikuteltavuus ja keveys ovat avainasemassa, mutta hitsien laatuvaatimukset korkeat. Master M 205 on pienikokoinen mutta tehokas MIG/MAG-hitsauskone manuaaliseen, synergiseen ja pulssi-MIG/MAG-hitsaukseen, ja se soveltuu erinomaisesti ruostumattoman ja kevytteräksen sekä alumiinin hitsaukseen. 200 A -teholuokan, 1-vaiheinen virtalähde toimii 40 prosentin käyttösuhteella. Lisäksi Master M 205 sisältää 17 hitsausohjelmaa pulssi-MIG-hitsaukseen ja 20 hitsausohjelmaa 1-MIG-hitsaukseen.

Master M 323 soveltuu erinomaisesti ohutlevyhitsaukseen ja on kannettavan kokonsa sekä monipuolisen lisävarustevalikoiman ansiosta hyvä valinta myös hitsausympäristöihin, joissa ulottuvuus asettaa erityisiä haasteita. Master M 323 on kannettava tehopakkaus manuaaliseen ja synergiseen MIG/MAG-hitsaukseen. 320 A -teholuokan virtalähde toimii 40 prosentin käyttösuhteella. Lisäksi Master M 323 sisältää 28 hitsausohjelmaa Fe, Ss, AIMg5, AISi5, CuSi3, CuAI8, and FC-CrNiMo -täyteaineille ja neljä hitsausohjelmaa MAX Cool -erikoishitsausprosessille.

Sekä Master M 205 että Master M 323 on varustettu Weld Assist -toiminnolla, jonka automaattinen hitsausparametrien asetus helpottaa ja nopeuttaa hitsaajan päivittäistä työtä. 

”Hitsien korkea laatu ja järjestelmän helppokäyttöisyys ja tehokkuus yhdistyvät Master M -tuotesarjassa hyvään liikuteltavuuteen ja ergonomiaan. Master M 205 ja 323 tarjoavat uusimman teknologian ansiosta telakoille ja korjaamoille luotettavaa ja kompaktia laatua kustannustehokkaasti”, sanoo tuotepäällikkö John Frost.  

Master M 205- ja 323 -laitteiden myynti alkaa huhtikuussa 2023.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi