Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kustannustehokasta maansiirtoajoa Ivecon kalustolla

Keski-Suomen Tierakenne Oy luottaa vahvasti Ivecoon maansiirtokuljetuksiin, joita tehdään suurella volyymilla.

Keski-Suomen Tierakenne Oy on todennut Ivecon kokonaispaketin kustannustehokkaimmaksi ratkaisuksi maansiirtoajoon. Kuvassa uusi Iveco X-Way 570 maansiirtoyhdistelmä Komen päällerakenteilla, perävaunulla ja automaattikasettijärjestelmällä.

Keski-Suomen Tierakenne Oy on jyväskyläläinen yritys mutta pääasiassa Etelä-Suomessa toimiva täyden palvelun kuljetus- ja maanrakennusalan yritys.

– Olemme erikoistuneet erityisesti maansiirtokuljetuksiin, niin yleisellä, kuin suljetulla alueella. Saatte kauttamme koko paketin, eli kuormauksen, kuljetuksen ja vastaanoton sekä myös työnjohdolla ja tarvittavilla apu/ammattimiehillä, tarpeenne mukaan. Lisäksi tarjoamme tarvittaessa ammattitaitoista työvoimaa hetkellisiin tai pitempiaikaisiin maanrakennusalan tarpeisiin. Eli tilata voit koko paketin, tai vaihtoehtoisesti vain haluamasi palvelun. Palvelemme niin pieniä yksityisiä rakentajia, kuin isompia yrityksiä, omalla ja alihankkijoittemme asianmukaisella, ja tarkoitukseen sopivalla kalustolla ympäri suomen, kertoo toimitusjohtaja Petri Riihimäki.

Omia maansiirtoyhdistelmiä Keski-Suomen Tierakenteella on käytössä kymmenkunta ja lisäksi hyödynnetään laajaa alihankkijoiden verkostoa.

– Kiireisimpänä sesonkina ajossa on reilusti yli 100 yksikköä talvisinkin viitisenkymmentä. Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa joustaa, yrittäjähenkistä palvelua, ilmoittaa Riihimäki.

Iveco on järki-investointi

Ensimmäisen Ivecon Keski-Suomen Tierakenne hankki käytettynä vuonna 2014 ja kun testimielessä hankittu yksilö vakuutti, on uusia Ivecoja tullut tasaiseen tahtiin maansiirtokuljetuksiin.

– Vuonna 2016 tehtiin kaupat ensimmäisestä uudesta Ivecosta Niemi-Korven Miikan kanssa ja sen jälkeen muut merkit on jätetty pois matkan varrella. Meillä on jokaisesta autosta tarkka kustannusseuranta, ja kun lasketaan yhteen hankintahinta, käyttökustannukset ja jälleenmyyntiarvo niin Iveco on osoittautunut kokonaispakettina kustannustehokkaimmaksi ratkaisuksi. Ja kun teemme liiketoimintaa tavoitteena tuottaa voittoa, ei ole mitään syytä vaihtaa kuorma-autojemme merkkiä, Riihimäki toteaa.

Niemi-Korpi Oy:llä Pirkkalassa luovutettiin helmikuun puolivälissä 2023 kerralla kaksi uutta Iveco/Kome maansiirtoyhdistelmää Keski-Suomen Tierakenne Oy:lle ja yksi vastaava oli saatu ajoon viikkoa aikaisemmin. Samalla kuvattiin Ammattilehden Hyviä uutisia! lähetystä; kuvassa uutisankkuri Helena Riihitupa, jonka haastateltavina olivat Keski-Suomen Tierakenteen Petri Riihimäki, Miika Niemi-Korpi ja Komen Seppo Saario.

Jälleen kolme uutta yhdistelmää

Kevättalvella 2023 Keski-Suomen Tierakenne Oy otti ajoon kolme uutta Iveco X-Way 570 maansiirtoyhdistelmää ja vaihdossa tuli edelliset hyvin palvelleet Iveco yhdistelmät.

– Kyseiset autot ovat 4-akselisia, napaperäisiä ja rautajousisia maansiirtoautoja, hyvällä kantavuudella kovaan työhön. Uusi X-Way tarjoaa kuljettajalle viihtyisän ja ergonomisen työympäristön, ajettavuuden ollessa huipputasoa niin maantiellä kuin maastossakin. Autoissa on Kome Smart-apurungot ja lavat, perässä Komen maansiirtovaunut ja legendaariset Kome-RKP automaattikasettijärjestelmät. Yhdistelmät on varusteltu valorautoja ja teippauksia myöten täysin valmiiksi ajoon, kertoo Niemi-Korpi Oy:n Miika Niemi-Korpi.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi