Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Nissan ARIYAlle 5 tähteä Green NCAP ympäristötestistä

Nissan ARIYA saavutti täydet viisi tähteä Green NCAP -testauksessa. ARIYA sai kokonaispisteiden keskiarvoksi 9.6 / 10. Green NCAP on itsenäinen toimija, joka tutkii ja arvioi autovalmistajien ja -mallien ympäristövaikutuksia mallikohtaisesti.

Green NCAP -testausohjelma koostuu kolmesta osiosta, joissa tarkastellaan pakokaasupäästöjä, energiatehokkuutta ja kasvihuonepäästöjä. Näiden testien perusteella autolle annetaan kokonaispistemäärä. ARIYA sai kaikissa osioissa erinomaisen tuloksen.

Ajotesti tehtiin -1°C lämpötilassa, jolloin sähkönkulutus oli 24 kWh / 100 km. Green NCAPin laskemaksi akun nettokapasiteetiksi saatiin jopa 89,6 kWh, joka on suurempi kuin ARIYAn virallinen lukema. Lataamisen energiatehokkuus 11 kW teholla oli 91,6 %. Tulos oli Green NCAPin mukaan paras tulos tähän mennessä.

“Olemme Nissanilla täysin sitoutuneet Ambition 2030 -suunnitelmassa asetettuihin kestävyyden ja sähköistymisen tavoitteisiin. On loistavaa, että Green NCAP on tunnustanut ARIYAn vastuullisuuden edelläkävijänä. Olemme ylpeitä kaikista tiimin jäsenistä, jotka ovat työskennelleet ahkerasti saavuttaakseen tämän tuloksen.” Arnaud Charpentier, Region Vice President, Product Strategy and Pricing, Nissan AMIEO, kertoo.

Täysin sähköinen Nissan ARIYA edustaa Nissanin sitoutumista kohti puhtaampaa tulevaisuutta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi