Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Peugeot Kuljetus 2023 -näyttelyssä: Uudet e-Partner ja e-Expert Crew Cabit sekä täyssähköistä koulukuljetusta

Peugeotin osasto Kuljetusmessuilla 2023 erikoistuu täyssähköiseen henkilökuljetukseen. Uudet sähköiset Crew Cab -korimallit mahdollistavat monipuolisen henkilö- sekä tavarakuljetuksen samanaikaisesti.

Peugeotin hyötyajoneuvot Suomessa ovat erikoistuneet samanaikaiseen henkilö- ja tavarakuljetukseen. Crew Cab -mallit ovat olleet Suomen pakettiautokentässä pitkään harvinaisuuksia verotuksen takia, mutta sähköautojen autoverottomuus mahdollistaa Crew Cabien kilpailukykyisen hinnoittelun. Peugeot e-Expert Crew Cabin on tuore uutuus ja nyt kuljetusmessuille ensiesittelyn Suomessa saa kompakti e-Partner Crew Cab.

Peugeotin osastolla Kuljetus 2023 -tapahtumassa esillä olevat autot:

  • e-Partner Crew Cab yhdistää 5 hengen kuljetukset ja pakettiautomaisen tavaratilan
  • e-Expert Crew Cab: kiinteällä väliseinällä varustettu 5-paikkainen tonniluokan pakettiauto
  • e-Traveller: Tamlansin varustelema ja koulukyyteihin suunniteltu täyssähköinen pikkubussi

Peugeot e-Partner Crew Cab: liikuteltavan väliseinän avulla monipuolisuutta

Peugeotin osaston uutuustuote on e-Partner Crew Cab, jossa on tehdasrakenteinen liikuteltava väliseinä. Toinen istuinrivi saadaan helposti taitettua alas, mikä lisää kuormatilaa tarvittaessa. Lisäksi etumatkustajan istuin on taitettavissa alas, jolloin myös todella pitkät esineet mahtuvat mukaan. Tässäkin tapauksessa e-Partner Crew Cabissa voi matkustaa jopa kolme henkilöä.

Monipuolisesti muunneltava ratkaisu sopiikin useisiin käyttötarkoituksiin. Malli on lisäksi alv-vähennyskelpoinen, jos auto on vain yrityskäytössä. Peugeot e-Partner Crew Cabin hinta alkaen 46 580 €.

E-Expert Crew Cab: 4-kuutiota käytännöllistä tilaa ja tilat jopa 6-hengelle

Peugeot e-Expertin Crew Cab -versio taipuu moneen käyttöön. Suurin hyöty tällaisesta useampipaikkaisesta pakettiautosta syntyy, kun työmaalle on kerralla tarve kulkea useampi ihminen sekä työkalut. Nyt sinne ei tarvitse lähteä sekä pakettiautolla että henkilöautolla, vaan kaikki pääsevät perille samalla kyydillä. Esimerkiksi siivousalan tai talotekniikka-alan firmat ovat e-Expert Crew Cabin potentiaalisia asiakkaita.

Crew Cab -mallin salaisuus piilee siinä, että toisesta istuinrivistä huolimatta tavaroille riittää vielä runsaasti tilaa. Tila on kokonaisuudessaan 4 m³ -kokoinen, ja sinne mahtuu mm. kaksi eurolavaa. Pitkille tavaroille on lattiatasolla lisätilaa takaistuimien alla, ja kasvattaa lattiapituuden jopa 2,2 metriin.

Crew Cabin voi tilata joko viisi- tai kuusipaikkaisena. Kuusipaikkaisessa versiossa etupenkki on mallia 1+2. Viisipaikkainen versio on tietenkin väljempi edestä, ja tässä mallissa on mahdollisuus kulkea eturiviltä takariville myös auton sisällä. Takaistuimet eivät myöskään ole vain väliaikaisistuimia, vaan sisältävät kolmipistevyöt ja ovat kiinteästi asennetut.

Täyssähköistä koulukyytiä e-Travellerilla

Myös koulukyydit on mahdollista suorittaa sähköllä täysin lähipäästöttömästi ja noudattaen puhtaan ajoneuvon hankinta direktiiviä. Peugeotin osastolla esillä olevan e-Traveller-pikkubussi on varustettu Tamlansin koulukyytivarustuksella. Autossa on istuimet 11 koululaiselle (7 aikuiselle). e-Travelleriin asennettu istuinjärjestelmä on kevyt, helposti muunneltava ja Tamlansin omaa designia. Korityön hinta esittelyautoon 17 250 € sis alv.

Tervetuloa kuuntelemaan Peugeotin messuosaston kuulumiset Kuljetus 2023 -messujen lehdistökierroksella maahantuojan Auto-Bonin ständille. 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi