Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Työkoneet esillä – Isot koneet -tapahtuma Kupittaanpuistossa Turun päivänä

Turun kaupungin kunnossapito järjestää Kupittaanpuiston Blomberginaukiolla koko perheen Isot koneet -tapahtuman Turun päivänä 17. syyskuuta kello 10–15. Tapahtumassa esitellään kaupungin urakoitsijoiden työvälineitä. Paikalla nähdään erilaisia koneita tiehöylistä viemäriautoon ja kuormaimista hakettimeen.

Isot koneet on koko perheen tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan kaupungin kunnossapitoon liittyviin laitteisiin, isoja koneita tietenkään unohtamatta. Ohjelmassa Kupittaan Blomberginaukiolla on myös urakoitsijoiden omia esittelypisteitä. 

– On hienoa, että näin saimme suuren määrän Turun kaupungin yhteistyökumppaneita mukaan. Tästä tulee hauska, koko perheen tapahtuma, jossa voi tutustua läheltä pitäen jännittäviin koneisiin. On ilo päästä esittelemään näin suuri määrän koneita turkulaisille, kertoo Turun kaupungin katuinsinööri Heidi Jokinen.  

Tapahtuman tarkoituksena on tuoda kaikille turkulaisille esille Turun kaupungin kunnossapidon monipuolisia tehtäviä ja toimintaa. Lapsille järjestetään tapahtumassa myös pyöräilyrata ja 300 ensimmäiselle on jaossa ilmapalloja.  

Huom! Kupittaan alueella on hyvin rajoitetusti parkkipaikkoja. Suosittelemme saapumaan tapahtumaan esimerkiksi linja-autolla (muun muassa linjat 2,7,9, 13 ja 61 tulevat muutaman sadan metrin päähän). Maksullisia parkkihalleja löytyy esimerkiksi Joukahaisenkadulta.  

Isot koneet -tapahtuma 
17.9.23 klo 10-15 
Kupittaanpuisto, Blomberginaukio 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi