Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uuden Garmin Venu 3 -GPS-älykellon avulla saavutat hyvinvointitavoitteesi

Garmin esitteli uudet Venu® 3- ja Venu 3S -GPS-älykellot, jotka on suunniteltu tukemaan päivittäistä hyvinvointia ja liikuntatavoitteiden saavuttamista. Venu 3 -älykelloissa on kattava valikoima hyvinvointiominaisuuksia, kaunis AMOLED-kosketusnäyttö ja vaikuttava akunkesto. Kellot on suunniteltu erityisesti tarjoamaan kattava kuva käyttäjänsä terveydestä ja hyvinvoinnista.

Niissä on myös täysin uusia ominaisuuksia pyörätuolia käyttäville: työntöjen seuranta, pyörätuolissa tehtävät harjoitukset, jne. Venu 3 -älykellossa on erinomaiset yhteysominaisuudet. Integroitujen kaiuttimen ja mikrofonin ansiosta kellosta voi soittaa puheluita/vastata puheluihin ja tekstiviesteihin (pariliitettynä yhteensopivaan Apple®– tai Android-älypuhelimeen). Venu 3 on saatavissa kahdessa eri koossa, ja sen akku kestää jopa 14 päivää älykellotilassa. Koska akkua ei tarvitse ladata joka yö, laite seuraa hyvinvointitietoja 24 tuntia vuorokaudessa ja käyttäjä saa kokonaisvaltaisemman kuvan stressitasosta, Body Battery™ -energiatasosta ja unen laadusta uuden uniohjeistuksen ja torkkujen rekisteröinnin avulla.

“Riippumatta siitä, millaista ja miten paljon liikuntaa harrastat, Venu 3 on tukenasi. Keskitytpä lepoon ja rentoutumiseen, tehokkaaseen harjoitteluun, ennätysten rikkomiseen kilpailuissa tai mihin tahansa siltä väliltä, Venu 3 -älykellon hienot, uudet ominaisuudet tarjoavat entistäkin enemmän yksilöityä tietoa, joka auttaa ymmärtämään kehoa paremmin.” – Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel

Uusia ominaisuuksia

 • Uniohjeistus: Unen laadun pisteytys ja henkilökohtainen ohjeistus kertovat, kuinka pitkään kannattaisi nukkua. Lisäksi eri univaiheiden ja torkkujen seuranta sekä muita merkittäviä tietoja, kuten Pulse Ox ja sykevälivaihtelu (HRV).
 • Aamuraportti: Näyttää heti heräämisen jälkeen unta, palautumista, sykevälivaihtelua, jne. koskevan yhteenvedon. Raportti mukautettavissa näyttämään mahdollisimman yksilöityjä tietoja.
 • Torkkujen rekisteröinti: Seuraa tai kirjaa automaattisesti torkut, jolloin voidaan seurata, mitä hyötyä torkuista on keholle, ja kuinka pitkät torkut pitäisi ottaa hyödyn saavuttamiseksi.
 • Body Battery -parannukset: Jatkuva energiatason seuranta auttaa löytämään parhaiten treenaamiseen ja lepoon sopivat ajankohdat. Aiempaa enemmän yksityiskohtaista tietoa ja henkilökohtaisia vinkkejä siitä, miten uni, torkut, päivittäinen aktiivisuus ja korkea stressitaso vaikuttavat energiatasoon.
 • Pyörätuolitila: Päivittäisen työntöjen määrän seuranta, painon siirtymistä koskevat hälytykset sekä pyörätuolin käyttäjille tarkoitetut urheilusovellukset ja harjoitukset. Näiden uusien ominaisuuksien luomisessa on hyödynnetty olemassa olevia algoritmeja ja pyritty parantamaan pyörätuolin käyttäjille suunnattujen tärkeimpien tietojen ja vinkkien mielekkyyttä.
 • Harjoitushyöty ja palautumisaika: Auttaa ymmärtämään paremmin yksittäisten harjoitusten vaikutusta kehoon ja liikuntasuorituksista palautumiseen vaadittavaa aikaa.
 • Havaitun rasituksen aste: Kirjaa, kuinka raskas harjoitus oli, ja miltä se tuntui.
 • Intervalliharjoitusten luominen: Kellon avulla voi luoda intervalliharjoituksia juoksuun ja pyöräilyyn.
 • Meditaatioharjoitukset: Opastetut meditaatioharjoitukset auttavat vähentämään stressiä, levottomuutta, jne.
 • Integroitu kaiutin ja mikrofoni: Kelloa voi käyttää puheluiden soittamiseen ja niihin vastaamiseen (kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen). Älypuhelimen virtuaaliavustajaa voi myös hyödyntää tekstiviesteihin vastaamisessa, jne. Android-puhelimen käyttäjät voivat lisäksi katsoa kuvaviestejä ja vastata viesteihin älypuhelimen näppäimistön avulla.
 • Kaksi kirjasinkokoa: Älykkäisiin ilmoituksiin, harjoittelutietoihin, jne. voi valita pienemmän tai suuremman kirjasinkoon.

Hyvinvoinnista kiinnostuneille

Venu 3 -älykellossa on kattava valikoima terveys- ja hyvinvointiominaisuuksia, jotka auttavat seuraamaan hyvinvointia. Useiden päivien akun keston ansiosta akkua ei tarvitse ladata joka yö ja hyvinvointitietoja mitataan 24 tuntia vuorokaudessa. Venu 3 mittaa sykettä, hengitystahtia, Pulse Ox-happisaturaatiota, stressitasoa ja Body Battery -energiatasoa päivin ja öin. Unen aikana Venu 3 seuraa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ymmärtämisessä hyödyllistä sykevälivaihtelua. Laite tallentaa myös torkut esimerkiksi matkojen aikana ja tarjoaa yksilöllisiä vinkkejä aikaerorasituksen vähentämiseen.

Innokkaille liikkujille

Venu 3 -älykellossa on yli 30 urheilusovellusta, mm. kävely, juoksu, pyöräily, allasuinti ja liikuntamuodot pyörätuolin käyttäjille. Laitteessa on myös animoidut harjoitukset voimaharjoitte­luun, HIIT-treeniin, pilatekseen ja joogaan. Garmin Connect™ -sovelluksessa olevia yli 1.600 harjoitusta voi hyödyntää omien vaihe vaiheelta -harjoitusten luomiseen, jotka sitten ladataan suoraan kelloon. Maksuttomat ja mukautuvat Garmin Coach -harjoitusohjelmat ovat 5 km tai pidemmille matkoille treenaavien käytettävissä. Päivittäisen askelmäärän, kalorinkulutuksen ja noustujen portaiden määrän seurannan lisäksi Venu 3 seuraa keski- ja raskaan tason tehominuutteja, juoksun ja pyöräilyn VO2 max -arvoa sekä pyöräilytehoa wateissa (pariliitettynä yhteensopivaan tehomittariin tai harjoitusvastukseen).

Liikkuvaan elämään

Venu 3 -älykellossa on erinomaiset yhteysominaisuudet. Puheluiden soittamisen ja niihin vastaamisen lisäksi Venu 3 -älykello näyttää pariliitetyn, yhteensopivan älypuhelimen sähköpostit, tekstiviestit ja hälytykset. Turvallisuus- ja seurantaominaisuudet lähettävät tarvittaessa reaaliaikaisen, sijainti­tiedon sisältävän viestin etukäteen asetetuille yhteyshenkilöille, jos laite havaitsee tapahtuman tai käyttäjä tuntee olonsa turvattomaksi. Kaupan kassalla tai maksujärjestelmissä on helppo maksaa nopeasti kellon Garmin Pay-lähimaksuratkaisulla. Kelloon voi ladata musiikkikappa­leita ja soittolistoja Amazon Music-, Spotify®– tai Deezer-palveluista (vaatii maksullisen tilauksen) ja kuunnella ilman puhelinta. Lisäksi kelloon voi ladata sovel­luksia, kellotauluja, jne. Connect IQ™-kaupasta tai etsiä lisävaihtoehtoja älypuhelimensovelluk­sesta.

Venu 3 -malliston älykelloissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kevyt kehys ja silikoni­ranneke. Venu 3 -mallin värivaihtoehdot ovat vaaleanharmaa/hopeanvärinen ja musta/tummanharmaa, Pienemmän Venu 3S -mallin värivaihtoehtoina keskiharmaa/tummanharmaa, salvianharmaa/hopeanvärinen, viileänharmaa/vaalean kullan värinen, uturoosa/vaalean kullan värinen ja norsunluu/vaalean kullan värinen. Venu 3 -mallisto on saatavissa nyt suositushintaan 519-569€.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi