Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Uusi tuotevalikoima Boschilta: laadukkaat käsityökalut kodin projekteihin

Vasaroista ruuvinvääntimiin ja vesipumppupihteihin: Bosch on pätevä kumppani kotiin ja puutarhaan, jonka valikoima on tulevaisuudessa entistä laajempi. 40 uutta käsityökalua täydentää nyt käsi- ja sähkötyökalujen sarjaa. Bosch laajentaa tätä segmenttiä edelleen.

Huolella valmistetut työkalut korkealaatuisista materiaaleista

Uudet käsityökalut erottuvat edukseen laadun ja kestävyyden ansiosta. Korkealaatuinen pintakäsittely tekee niistä erityisen korroosionkestäviä. Kestävät materiaalit auttavat myös varmistamaan optimaalisen toiminnan. Esimerkiksi ruuvitaltat on valmistettu lujasta S2-teräksestä, joka mahdollistaa vakaan pyörimisen. Kaikissa työkaluissa on Boschin kuluttajatyökaluille tyypillinen vihreä väritys, ja niiden intuitiivisuus nopeuttaa käyttöä. Esimerkiksi lukitus ja asemointi onnistuu nopeasti ja helposti.

Helppo käyttää

Ergonomia ja tuntuma ovat tärkeitä mukavan, hallitun ja turvallisen käytön kannalta – jotain, joka näkyy ja tuntuu näissä uusissa käsityökaluissa. Esimerkiksi yhdistelmäpihdeissä ja sivuleikkureissa on patentoitu sisäinen muoto, joka tekee työkaluista käteen sopivan ja mahdollistaa hallitun otteen. Pajavasaran kahvassa on lasikuituydin, joka mahdollistaa tarkat iskut vähäisemmällä tärinällä. Vasarassa on myös pehmeä kahva, josta on mukava pitää kiinni.

Monissa työkaluissa on kekseliäitä toimintoja, jotka helpottavat käyttöä. Liukunivelpihdit on helppo säätää kohteeseen sopivaksi napin painalluksella, ja niissä on 26 asetusta. Taittoveitsi avautuu nopeasti napin painalluksella, mahdollistaa nopean ja turvallisen teränvaihdon ja kahvassa on tilaa kahdelle varaterälle. Vesivaa’asta on saatavana kaksi pituutta, ja sen pohjassa on V-ura, joka helpottaa käyttöä tankojen ja pyöreiden esineiden kanssa. Ruuvimeisseleissä on magneettinen kärki, joka helpottaa ruuvien poimimista ja pitämistä ruuvia käännettäessä. Kahvan päässä oleva värikoodi helpottaa oikean ruuvitaltan valintaa. Räikkäruuvitaltan kahvan sisällä on 12 värikoodatusta kärjestä koostuva esiin ponnahtava kärkilipas.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi