Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Wetteri avaa Premium-vaihtoautokeskuksen Ouluun

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri avaa Premiun-vaihtoautokeskuksen Oulussa. Uusi vaihtoautokeskus tarjoaa asiakkaille Wetterin Premium-konseptin mukaisia vaihtoautoja sekä lisäpalveluita, mm. joustavan mahdollisuuden autoon tutustumiseen, räätälöitävän rahoituksen ja etäkaupassa auton toimituksen Wetterin lähimpään toimipisteeseen veloituksetta.

Premium-vaihtoautokeskus avataan Oulussa heinäkuun aikana, osoitteessa Äimäkuja 3. Vastaavalla konseptilla toimiva vaihtoautokeskus on jo mm. Rovaniemellä, ja Wetterin suunnitelmissa on avata niitä myös muualle Suomeen.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

”Alkuvuoden aikana uusien autojen kysyntä on ollut vielä niukkaa, mitä selittää talouden epävarmuus. Kysyntä kohdistuu erityisesti laadukkaisiin vaihtoautoihin, ja vaihtoautokauppa yhdessä raskaan kaluston kaupan kanssa onkin piristänyt autoalaa koko alkuvuoden ajan. Wetteri on tänä vuonna avannut jo uuden vaihtoautokeskuksen Joensuuhun, ja heinäkuussa avautuvat Raision vaihtoautokeskus sekä Oulun Premium-vaihtoautokeskus.”

Juha Kontio, autotalonjohtaja, Wetteri Auto Oy

”Premium-vaihtoautokonsepti palvelee erityisesti niitä asiakkaita, jotka haluavat autonostoon helppoutta ja joustavuutta ja jotka ovat kiinnostuneet premium-luokan autoista. Palvelemme valtakunnallisesti digikanavissa, mutta tarvittaessa järjestämme henkilökohtaisen esittelyn auton ostoa suunnitteleville – ja luonnollisesti meille voi poiketa ihan koska vain tutustumaan valikoimaan.”

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi