Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Mitsubishi lanseeraa Suomessa Aja ja palauta -konseptin – uusi auto käyttöön 349 €/kk

Mitsubishin maahantuoja Astara Finland lanseeraa kuluttajille Suomessa Aja ja Palauta -tuotteen. Kyseessä on täysin uusi tuote, jossa uuden Mitsubishi ASX:n saa edullisimmillaan käyttöön 349 euron kuukausihinnalla.

”Aja ja Palauta on Mitsubishille täysin uusi valtakunnallinen konsepti, jonka toteutamme yhdessä jälleenmyyjien kanssa. Siinä asiakas saa auton 36 kuukaudeksi käyttöön kiinteällä, erittäin houkuttelevalla kuukausimaksulla. Asiakas voi halutessaan myös myydä auton kesken sopimuskauden, jos hän ei esimerkiksi tarvitse autoa enää kahden vuoden päästä”, kertoo Mitsubishi Brand Director Jyrki Mäkinen Astara Finlandilta.

Aja ja palauta -tuotteen autoina on ASX- ja Eclipse Cross PHEV -malleja. 349 €/kk hinnat alkaen -mallina on ASX 1.0 Invite MT. Tarjolla on myös ASX-mallista täyshybridiversio ASX 1.6 HEV Adventure Edition AT, jonka sopimuskohtainen kuukausierä on 397 €/kk. Nelivetoisen Eclipse Cross 2.4 PHEV Adventure Edition 4WD -mallin saa puolestaan käyttöön 449 €/kk.

”Aja ja Palauta on asiakkaalle riskitön tapa hankkia uusi auto, kun auton arvonalenemista ei tarvitse miettiä. Samalla se helpottaa kustannusten ennakoimista kuukausimaksun pysyessä samana koko sopimuskauden ajan. Käsirahaa ei tarvita, eikä palautuskuluja ole. Asiakkaalla on mahdollisuus saada iso auto pienellä kuukausierällä”, Mäkinen viittaa Eclipse Crossiin, joka on ollut Suomessa yksi segmenttinsä suosituimmista ladattavista hybrideistä.

Aja ja Palauta -tuotteessa asiakas vastaa itse mahdollisista lisävarusteista, käyttövoimakustannuksista ja vakuutuksista. Sopimuskausi on aina 36 kuukautta.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi