Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Suomen suurimmalla liikkuvalla savustimella syntyy maukkainta BBQ-ruokaa

Nothern Lights BBQ tarjoilee herkullisia BBQ-annoksia erilaiset ruokavaliot huomioiden ja Suomen suurimmalla liikkuvalla savustimella valmistettuna.

Tilauksesta valmistettu BBQ-kärry saapui maaliskuussa 2024. Kärry on kapasiteetiltaan Suomen suurin, liikkuva BBQ-savustin ja pituutta sillä on 7,3 metriä, ritiläpinta-alaa kärrystä löytyy 12,5 neliömetriä.
Kyseisiä kärryjä löytyy kuusi kappaletta koko maailmasta, mutta Northern Lights BBQ:n kärry on teknisesti kehittynein versio niistä.

Northern Lights BBQ Oy on vuonna 2023 perustettu yritys, jonka tarina juontaa juurensa neljän hengen harrasteporukkaan vuosia sitten. Yritys on sittemmin kasvanut ja laajentunut, ja tänä päivänä se tunnetaan Suomen maukkaimman ja suussa sulavimman BBQ-ruoan valmistajana, joka huomioi asiakkaiden ja tilaajien erityistoiveet.

Northern Lights BBQ on tehnyt yhteistyötä Suomen suurimpien BBQ-alan toimijoiden kanssa ja tarjonnut pop-up-elämyksiä erilaisissa tapahtumissa sekä catering-palveluita häissä, syntymäpäivillä ja muissa juhlissa. Yrityksen taustalla on vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta useilta eri aloilta, muun muassa pohjoisen eräkokkauksen parista.

Viime kesänä yritys astui ensimmäistä kertaa varsinaisille festareille, joka oli 11 000 asiakkaan Grill & Chill -festit Nokian Panimolla. Kokemus oli menestys ja se vahvisti Northern Lights BBQ:n asemaa alalla. Festareita ja muita suurtapahtumia on yrityksellä tällä hetkellä luvassa ensi kesäksi 20 kappaletta.

Makumaailmaltaan Northern Lights BBQ eroaa muista toimijoista käyttämällä monipuolisesti erilaisia savustuspuita ja uniikkeja mausteseoksia. Heidän tilauksesta valmistettu BBQ-kärry saapui maaliskuussa 2024. Kärry on kapasiteetiltaan Suomen suurin, liikkuva BBQ-savustin ja pituutta sillä on 7,3 metriä, ritiläpinta-alaa kärrystä löytyy 12,5 neliömetriä.

Kyseisiä kärryjä löytyy kuusi kappaletta koko maailmasta, mutta Northern Lights BBQ:n kärry on teknisesti kehittynein versio niistä.

Makumaailmaltaan Northern Lights BBQ eroaa muista toimijoista käyttämällä monipuolisesti erilaisia savustuspuita ja uniikkeja mausteseoksia.

Erilaiset ruokavaliot huomioitu

Laadukkaiden raaka-aineiden lisäksi yritys huomioi erilaiset ruokavaliot tarjoamalla monipuolisia vaihtoehtoja vegaaniruokailijoille. Kaikki tarjottavat tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteiinittomat annokset onnistuvat myös.

Northern Lights BBQ on yksi harvoja tämän kokoluokan BBQ-toimijoita koko maailmassa, joka on panostanut myös kunnollisiin vegevaihtoehtoihin jokaisella keikallaan.

Yritys tarjoaa lisäksi festareille etämyyntipalvelun, jolloin ruuan voi tilata ja maksaa vaikka toiselta puolen festarialuetta jonottamatta.

Yrityksen kalusto liikkuu ympäristöystävällisesti, ja Northern Lights BBQ kierrättää kaikki toimintaansa liittyvät jätteet asianmukaisesti. He ovat sitoutuneet käyttämään kotimaisia ja lähituotettuja raaka-aineita, silloin kun se on mahdollista, ja pyrkivät jatkuvasti kehittämään uusia makuelämyksiä asiakkailleen.

Northern Lights BBQ – Pohjoisen makuja maailmalta!

www.nlbbq.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi