Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

airBaltic myy ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa televisioita lennoillaan 18.10.10

Viikosta 41 lähtien Latvian kansallinen lentoyhtiö airBaltic on tuonut alennushintaiset televisiot myyntiin lennoillaan kaikille matkustajille.

Tero Taskila, airBalticin kaupallinen johtaja: “airBalticille on erittäin tärkeää löytää uusia tapoja tarjota parempaa palvelua ja etuja asiakkaillemme.

Nyt toimme myyntiin uusinta flat screen TV-teknologiaa erittäin halvoilla hinnoilla.

Tämä on uusi askel meidän tavoitteessamme tehdä lentämisestä eräänlainen halpojen tuotteiden supermarket. Matkustajamme voivat jo nyt ostaa koneessa puhelimia, liittymiä, lentoja, hotelleja, aurinkolaseja, elektroniikkaa tai vaikkapa kukkia. Tarjoamme TV:n koneessa 240 euroa halvemmalla kuin vähittäiskauppahinta. Tällä säästöllä voi lentää vaikka perhelomalle johonkin airBalticin kohteeseen”.

airBaltic on ensimmäinen lentoyhtiö maailmassa jolla on televisioita myynnissä lennoillaan 80 kohteeseen Eurooppaan, Lähi-Itään ja CIS-maihin.

Flat-screen televisiot ovat myynnissä kaikilla airBalticin lennoilla ja matkustaja voi ostaa alennushintaisen television lennon aikana. Televisio kuljetetaan kotiin veloituksetta kaikissa EU-maissa.

Viime viikolla airBaltic julkaisi tuovansa ensimmäisenä eurooppalaisena lentoyhtiönä iPadit matkustajien saataville ja yhtiö myy myös ensimmäisenä ruusuja lennoillaan. Yhtiö fokusoituu innovaatioihin ja uusien trendien saavuttamiseen ja sen myötä airBaltic palkittiin viime viikolla Pacesetter-palkinnolla 2010 vuoden halpalentoyhtiö gaalassa.

airBaltic operoi 80 reittiä kotikentältään Riiasta ja tarjoaa hyvät yhteydet Riian kautta Eurooppaan, Skandinaviaan, Venäjälle, CIS-maihin ja Lähi-Itään.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi