Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

LOGISTIIKKA 2011 kokoaa alan keskeiset toimijat yhteen

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa toteutetaan 12. – 14.10.2011 uudet kolmipäiväiset materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattimessut. Logistiikka 2011 -messutapahtuma kutsuu ammattilaisia ja yrityksiä, jotka käyttävät materiaalinkäsittely- ja varastointialan laitteita sekä niihin liittyviä palveluja ja ratkaisuja, varastokalusteita sekä varastointi- ja logistiikkapalveluja.

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n johtajan Heikki Ojanperän mukaan Logistiikka 2011 -messut ovat keskeinen paikka alan ammattilaisten ja asiantuntijoiden yhteistyön vahvistamisessa sekä uusienkin ratkaisujen kehittelyssä.

– Logistiikan merkitys teollisuuden ja kulutuskauppojen kannalta on hyvin keskeinen, joten myös alan tekijöiden vuorovaikutus ja tiedonkulku korostuu. Logistiikka-messuilla on loistava tilaisuus etsiä ja löytää yhteistyökuvioita sekä keskustella logistiikkaketjun toimivuuteen vaikuttavista ratkaisuista, sanoo Heikki Ojanperä.

”On hienoa olla toteuttamassa valtakunnallisesti merkittäviä alan erikoismessuja”

– Uskon, että Logistiikka 2011 -messuista tulee vuoden kattavin alan tapahtuma, sillä muun muassa kaikki keskeiset alan toimijat ovat jo sitoutuneet tapahtumaan. On hienoa olla toteuttamassa valtakunnallisesti merkittäviä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan erikoismessuja. Tampereen sijainti maassamme on keskeinen, joten Tampereen Messu- ja Urheilukeskus kokoaa lokakuussa runsaasti logistiikka-alan näytteilleasettajia ja kävijöitä, sanoo Tampereen Messut Oy:n projektipäällikkö Jani Maja.

Messuilla Satamat 2011 -teema-alue – seminaariaiheena muun muassa IMO 2015 rikkidirektiivin tuomat haasteet

Logistiikka-messujen yhteydessä toteutettavalla Satamat 2011 -teema-alueella ovat esillä satama- ja liikelaitokset, satamaoperaattorit, huolintaliikkeet, varustamot, maaliikenneyritykset, laivaajat, tavaran vastaanottajat, viranomaiset. Torstaina 13.10.2011 yritysten vienti- ja tuontiasioista vastaaville henkilöille järjestettävässä seminaarissa käsitellään muun muassa IMO 2015 rikkidirektiivin tuomia haasteita suomalaiseen vienti- ja tuontilogistiikkaan. Messutapahtumassa toteutettavien seminaarien muita aiheita ovat muun muassa varastologistiikka, varaston ulkoistaminen, huomisen logistiikkakeskus ja RFID. Tarkempi ohjelma julkaistaan kesäkuun puolivälissä.

”Messuosallistumisesta on kaksisuuntainen hyöty”

Logistiikka-messujen yksi näytteilleasettajista on Itella Logistiikka, jonka myynti- ja markkinointijohtaja Ben Angelvirta uskoo, että messut ovat oiva paikka esittäytyä niin palveluiden tarjoajana kuin ostajanakin.

– Pyrkimyksenä on järjestää aktiivisesti tapaamisia messuille asiakkaidemme kanssa, jotta pääsemme keskustelemaan siten, että siitä syntyy jatkoneuvotteluja. Myyjien lisäksi osastollamme on asiantuntijoita sekä IT-osaajia. On muistettava, että olemme paitsi palveluiden tuottaja, myös merkittävä ostaja. Tämä merkitsee sitä, että messuilla meitä kiinnostaa keskustelut kollegojen sekä toisten näytteilleasettajien kanssa. Messuosallistumisesta on siis kaksisuuntainen hyöty, sanoo Ben Angelvirta.

Logistiikka 2011 -messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallissa. Käytössä ovat myös laajat seminaari- ja kokoustilat.

Lisätiedot:
www.logistiikkamessut.fi

Tampereen Messut Oy,
www.tampereenmessut.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi