Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Mobil Delvac Express nyt myös Suomessa

Ensimmäiset Mobil Delvac Express -pikaöljynvaihtopisteet on avattu Helsingin Vuosaareen ja Tuusulaan. Pisteet tarjoavat öljynvaihtoja ja huoltopalveluja raskaille ajoneuvoille ilman ajanvarausta.

Mobil Delvac Express on uudenlainen raskaalle ajokalustolle tarkoitettu pikahuoltokonsepti.
– Monet kuorma-autoilijat ja maanrakennuskoneiden käyttäjät haluavat nopeaa joustavaa palvelua ilman ajanvarausta. Mobil Delvac Express -pisteen valttina asiakkaan kannalta on helppous. Asiakkaan ei tarvitse varata aikaa vaan ketjun pisteeseen voi tulla koska tahansa, aluepäällikkö Tapani Lehikoinen ExxonMobil Finlandista kuvailee.
Kansainvälisesti ensimmäiset Mobil Delvac Express -pisteet avattiin Egyptissä ja Italiassa. Niistä sekä henkilöautoille suunnatuista Mobil Express -pisteistä saatujen kokemusten perusteella päätettiin avata samanlaiset pisteet Suomeen. Samalla Suomesta tuli ensimmäisiä maita, jossa Mobil Delvac Express alkaa toimia.
Tähän mennessä Suomeen on avattu kaksi Mobil Delvac Express -pistettä. Tuusulan toimipaikka on tarkoitettu lähinnä maanrakennuskoneiden huoltoon, mutta se tarjoaa palvelua myös kuorma-autoilijoille. Tuusulan piste on suunnitellun Kehä Nelosen varrella.

Uusi piste hyvälle paikalle

Uusin huoltopiste avattiin Helsingin Vuosaareen. Se on poikkeuksellisen hyvällä paikalla eli uuden Vuosaaren sataman välittömässä läheisyydessä.
– Tietysti toivomme, että satamassa käyvät lukuisat kuorma-autoilijat käyttäisivät toimipaikan palvelua. Ensimmäiset kokemukset osoittavat, että tämä toive näyttää toteutuvan, Lehikoinen toteaa.
Vuosaaren Mobil Delvac Express –pisteen huoltohalli on pituudeltaan 32 metriä ja leveydeltään 8 metriä. Siksi sinne mahtuvat pisimmätkin rekat. Hallissa on läpiajomahdollisuus, joten autoa ei tarvitse peruuttaa lähdettäessä ulos.
Vuosaaren toimipaikan yhteydessä toimii myös perinteinen Mobil Express -piste, joka tarjoaa öljynvaihto- ja huoltopalveluja henkilöautoille. Myös henkilöautoilijat voivat tulla paikalle koska tahansa ilman ajanvarausta.

Huipputuote raskaalle kalustolle

Raskaan kaluston huipputuote, täyssynteettinen Mobil Delvac 1 LE 5W-30, on saatavilla Mobil Delvac Express -pisteistä. Tuote tuli Suomen markkinoille viime vuoden alussa. Se on Lehikoisen mukaan hyvin laadukas tuote, joka alentaa polttoaineen kulutusta sekä pidentää moottorin käyttöikää.
– Hyvä voiteluaine vähentää moottorin sisäistä kitkaa, mikä alentaa polttoaineen kulutusta. Samalla päästöt ympäristöön vähenevät. Lisäksi öljyn vaihtoväli pitenee. Emme ole tyytyneet tarjoamaan vain täyssynteettisiä moottoriöljyjä, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme laatuöljyjä koko kaluston tarpeisiin kuten vaihteisto- ja akselistoöljyjä. Valitsemalla laadukkaan Mobil-öljyn autoilija pystyy säästämään polttoainekuluja. Saatava säästö tuottaa nopeasti takaisin sen mitä kalliimpi täyssynteettinen öljy maksaa.
Henkilöautoilijoiden piirissä Mobil-moottoriöljy on tunnettu jo vuosikymmenten ajan.
– Raskaassa kalustossa Mobil ei ole ollut tähän mennessä likikään yhtä tunnettu kuin henkilöautoissa. Lähinnä se on ollut yhtenä brändinä merkkikorjaamoissa ja yleiskorjaamoissa. Siksi merkin esille tuominen Mobil Delvac Express -huoltopisteissä on tärkeää, Lehikoinen sanoo.

Kumppaniyrityksiä lähellä

Mobil Delvac Express -pisteet pyritään sijoittamaan lähelle muita autohuoltoon erikoistuneita yrityksiä. Esimerkiksi samalla tontilla Vuosaaren toimipisteen kanssa ovat firmat nimeltä Autoasi, Autohuolto A. Hämäläinen, A-Katsastus, Rengasnet ja niin edelleen.
– Yritykset toimivat kumppaneinamme. Jos asiakas haluaa esimerkiksi renkaanvaihdon, ohjaamme hänet oikeaan firmaan samalle tontille.
Lehikoisen mukaan uuden ketjun laajennussuunnitelmat riippuvat oleellisesti kahden ensimmäisen toimipaikan menestyksestä.
– Eräät huoltoyritykset, jotka haluavat tulla mukaan Mobil Delvac Express -brändiin, ovat ottaneet meihin jo yhteyttä. Tämä tietysti ilahduttaa meitä. Alustavien suunnitelmien mukaan kuluvan vuoden aikana avataan vielä kaksi uutta toimipaikkaa, Lehikoinen sanoo.

Mobil Delvac: yli 80 vuotta raskaan kaluston voitelua

* Mobil Delvac on maailmanlaajuinen, raskaalle kalustolle suunnattu voiteluaineiden tuoteperhe.
* Delvac-nimi on johdettu tuotteen alkuperäisestä tuotekuvauksesta: Diesel Engine Lubricant Vacuum Oil.
* Mobil Delvac -tuotteita on ollut markkinoilla jo yli 80 vuotta.
* Raskaalle kalustolle suunnatut Mobil Delvac – ja Mobilube-tuoteperheet sisältävät mineraalipohjaisia, synteettisten ja mineraalipohjaisten yhdistelmiin perustuvia sekä täyssynteettisiä tuotteita kuten moottoriöljyjä, vaihteistoöljyjä sekä rasvoja.
* Tuoteperheen uusin jäsen Mobil Delvac 1 LE 5W-30 on ollut Suomen markkinoilla vuoden 2009 alusta lähtien. Kyseessä on täyssynteettinen, matalan tuhkapitoisuuden moottoriöljy, joka soveltuu raskaille dieselajoneuvoille.
* Tuoteperheen jatkuvassa kehitystyössä pyritään vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin sekä tuomaan markkinoille uusia Delvac-tuotteita, jotka lisäävät polttoainetehokkuutta, pidentävät moottorin käyttöikää, auttavat vastaamaan tiukentuneisiin päästörajoituksiin sekä suojaavat moottorin päästöjärjestelmää.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi