Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Sähköautoilun elämyksiä täysimittaisella koeajoradalla

Kolmatta kertaa järjestettävä Electric Motor Show -tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kokeilla puhtaita ja äänettömiä sähköajoneuvoja mittavalla koeajoradalla. Täysimittainen rata rakennetaan Helsingin Messukeskuksen uuteen 7-halliin.

Electric Motor Show´ssa on nyt aiempaa upeammat mahdollisuudet kokeilla erilaisia sähköajoneuvoja. Koeajorata on selvästi aikaisempaa pidempi ja nopeampi. Kokeiltavina on sähköavusteisia polkupyöriä, sähköskoottereita, sähkömoottoripyöriä ja tietenkin sähköautoja henkilöautoista pakettiautoihin.

 

Uusi mittava koeajorata tuo tilaa autojen kokeilemiseen

– Kunnollinen, aito koeajomahdollisuus on ensiarvoisen tärkeää, sillä vain koeajamalla voi todeta sähköisen liikkumisen ylivoimaisuuden muihin voimansiirtoteknologioihin verrattuna, sanoo tapahtumasta vastaava Sampo Manninen.

– Sähköisen liikkumisen äänettömyys ja dynaamisuus on koettava itse, sillä tunne on ainutlaatuinen. Tänä vuonna näyttelyyn osallistuu useita eri sähköautovalmistajia, joten pystymme tarjoamaan ison joukon elämyksiä, hän jatkaa.

 

Electric Motor Show kokoaa ekologisen liikkumisen vaihtoehdot kaikkien nähtäviksi ja koettaviksi.

Tapahtuma on osa autoilun superviikonloppua, joka kokoaa samaan tapahtumaan koko liikkumisen kirjon uusimmista autoista käytettyihin ja moottoriurheiluun. Helsinki Motor Show ja sähköajoneuvotapahtuma Electric Motor Show ovat avoinna torstaista sunnuntaihin 24.–27.11. ja VM Motorsport Show lauantaina ja sunnuntaina 26.–27.11.

 

Electric Motor Show –sähköajoneuvotapahtuman järjestelyistä vastaa shift2e.

www.electricmotorshow.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi