Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Savopak Oy avaa kaksi uutta tehdasta syksyn 2011 aikana

Savopakin syksyllä avautuvat uudet tehtaat tuovat helpotusta pakkausten kysynnän lisääntymisen aiheuttamaan tuotannon kasvuun. Vuoteen 2011 lähdettäessä markkinoiden elpyminen oli odotettavaa, vaikkakin merkkejä kilpailun kiristymisestä entisestään oli myös ilmassa. Alkuvuodelle asetettu liikevaihtotavoite on ylitetty tuntuvasti.

Kysyntä on lisääntynyt erityisesti vientimarkkinoilla. Viennin osuus liikevaihdosta on tällä hetkellä jo 60 %. Savopak Oy:n uudet tehtaat avataan syyskuussa Rantasalmella ja marraskuussa Varkaudessa. Tehtaiden avautumisen myötä Savopak Oy:llä on käytössään neljä tuotantolaitosta puu- ja vaneripakkausten valmistuksessa. Investointien ansiosta Savopakin tuotantokapasiteetti 1,5 kertaistuu.

Savopak Oy on perustettu vuonna 1969. Tänä päivänä, osana OR groupia, Savopak tunnetaan kansainvälisesti luotettavana kuljetus- ja varastointipakkausten valmistajana sekä pakkauspalvelujen tarjoajana. Puisia ja vanerisia kuljetuspakkauksia käytetään laajalti eri teollisuuden aloilla. Kotimaan lisäksi pakkauksia viedään mm. Saksaan, Hollantiin, Belgiaan, Itävaltaan, Espanjaan ja Norjaan.

Savopak Oy on osa OR group yhtiöryhmää. Muut OR groupin yritykset ovat Olavi Räsänen Oy, Parla Floor Oy ja Parlatuote Oy. OR groupin yritykset ovat keskittyneet puun teolliseen tuotantoon ja mahdollisimman pitkälle jalostettujen tuotteiden valmistukseen yhtiöryhmään kuuluvien yhtiöiden yhteistyönä.
Lisätietoja: Yksikönjohtaja Kari Laitinen, kari.laitinen@or-group.fi tai puh. 020 791 9872.

 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi