Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Teolliset Palvelut -messut 17.–18.4.2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Kävijöiden ja näytteilleasettajien toiveiden mukaisesti Teolliset Palvelut -messut pidetään jälleen Tampereella, Messu- ja Urheilukeskuksessa. Ennakkotiedoista poiketen tapahtuman päivämäärää siirrettiin viikolla eteenpäin, jolloin uusi ajankohta on 17.–18.4.2013. Samaan aikaan toteutetaan Logistiikka-messut.

[rivi korkeus=1]

Teolliset Palvelut on suomen ainoa ja perinteikäs kunnossapidon, tehdaspalvelun ja tuotannon palveluiden yhteistapahtuma. Nyt tapahtuma paranee entisestään, sillä samanaikaisesti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattimessut. Kaksi laadukasta ammattitapahtumaa saman katon alla tarjoavat merkittäviä synergiaetuja sekä kävijöille että mukana oleville yrityksille. Molempien alojen asiantuntijoilla on hyvä mahdollisuus tutustua samalla kerralla laajasti uusiin tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin sekä verkostoitua.

[rivi korkeus=1]

Esillä Suomen teollisuuden kilpailukyvyn tekijät

Teolliset Palvelut –messut on alan ammattilaisten keskuudessa perinteeksi muodostunut tapahtuma. Messutapahtuman sisältö on kuitenkin laajentunut ja muokkautunut teollisuudessa tapahtuneiden muutosten mukana.

Yhteiskuntamme on rakennettu teollisen tuotannon varaan, ja elinvoimainen teollisuus on suomalaisen työn kivijalka. Teolliset Palvelut 13 –tapahtumassa esitellään suomalaisia työntekoa kuvaavia ominaisuuksia, jotka vievät teollisuutta jatkossakin eteenpäin. Nämä suomalaisen osaamisen kulmakivet on sisällytetty kuuteen uutuusteemaan, joita ovat:kunnossapito ja tuotanto, energia ja ympäristö, johtaminen ja teollisuuden ict, työkalut, turvallisuus sekä logistiikka.

[rivi korkeus=1]

Messujärjestelyt käynnissä

Teolliset Palvelut järjestettiin edellisen kerran Helsingin Messukeskuksessa 22.–24.3.2011, jolloin tapahtuma keräsi yhteensä kolmen päivän aikana 9095 kävijää. Edellisen messututkimuksen perusteella 88 % kävijöistä aikoo vierailla Teolliset Palvelut –messuilla myös vuonna 2013.

Messuosastojen myynti Teolliset Palvelut 13 –tapahtumaan on parhaillaan käynnissä. Messujen aikana monet näytteilleasettajat pitävät asiakastilaisuuksiaan ja yritysten henkilöstöjen koulutuspäiviä. Messualueelle rakennetaan myös tiloja näytteilleasettajien tietoiskuja varten.

Tapahtuman järjestää Expomark Oy yhteistyössä Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n kanssa.

LISÄTIETOJA: www.teollisetpalvelut.fi

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi