Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Työturvallisuuskortin täydennyskoulutusta saa vielä Energia 12 –messuilla lokakuussa

Työturvallisuuskorttikoulutus Energiamessujen yhteydessä tarjoaa mm. voimalaitosten käyttö- ja kunnossapitohenkilöstölle kustannustehokkaan mahdollisuuden saada korttiasiat kuntoon. Samalla voi tutustua Suomen suurimpaan energia-alan tapahtumaan Energia 12 -messuihin ja hakea messujen näytteilleasettajilta uusimmat ja tehokkaimmat ratkaisut omaan työhönsä.

Energia 12 -messujen tarjonta kattaa koko toimialan. Esillä ovat energiantuotanto ja -jakelu, energiamarkkinat, laitosten järjestelmät ja laitteet, käyttö ja kunnossapito sekä laitosten suunnittelu ja rakentaminen.  Ajankohtaisteemoina messuilla ja seminaareissa ovat mm. energiatehokkuus, kestävä kehitys, uusiutuvat energiat, ydinvoima ja jätteen energiakäyttö. Messujen uutuutena on EcoCity -teema, joka esittelee ratkaisuja älykkääseen, energiataloudelliseen ja ympäristöystävälliseen kaupunki- ja energiainfraan. Esillä on myös vähäpäästöinen liikenne ja ajoneuvot.

Messujen rinnalla toteutetaan korkeatasoinen EnergiaForum-seminaariohjelma, mm. Energiapäivä 2012, Energiakongressi 2012 sekä useita muita seminaareja. Lisätietoa tapahtumakokonaisuuden seminaari- ja koulutustarjonnasta: www.energiaforum.com.

Työturvallisuuskortin täydennyskoulutukset järjestää Enwin Oy. Koulutuspäivät ovat tiistai 23.10. ja torstai 25.10. (varalla). Paikkana on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Energia 12 -messut järjestää Expomark Oy.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi