Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Kunnossapidon Kehittäjä 2013 –kilpailun voittaja: Snowek Oy ja Dynaset Oy

Teolliset Palvelut 13Tämän vuoden Kunnossapidon Kehittäjä palkinnon voitti Snowek Oy ja Dynaset Oy yhteisellä innovaatiollaan, harjalaitteiden korkeapainepölynsidontajärjestelmällä. Kilpailun järjestää Expomark Oy ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry vuorovuosin Teolliset Palvelut –messujen ja Pohjoisen Teollisuus –tapahtuman yhteydessä. Palkintosumman 5000 euroa lahjoittaa Suomen Messusäätiö. Tänä vuonna kilpailu järjestettiin Teolliset Palvelut –messujen yhteydessä.

[rivi korkeus=1]

Katupöly kuriin tehokkaasti ja ekologisesti

[rivi korkeus=0,6]

Voittajatyö on varsin ajankohtainen. Katupölyongelmaan saatiin tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Kadut voidaan harjata kuivana, jolloin pinta puhdistuu paremmin ja työ voidaan aloittaa aiemmin, vaikka pikkupakkasella. Pölynsidontatekniikka vähentää merkittävästi katupölyongelmaa. Työskentely on tehokkaampaa ja vettä säästyy.

”Kunnossapidon kehittäjä 2013 –palkinto on luonnollisesti huikea kunnianosoitus ja palkinto Snowekin sekä Dynasetin sujuvalle yhteistyölle. Koko kevään ja talven ajan olemme vieneet sanomaa uuden teknologian edistysaskelista ympäri Suomen ja kuvaavaa onkin, että suurimmat kaupungit Helsinki, Espoo ja Vantaa etunenässä ovatkin ottaneet teknologian avosylin vastaan. Ennen kaikkea teknologiasta hyötyvät tietenkin tavalliset kadullakulkijat: jos sininen harjalaite tulee vastaan, ei pölypilveä tarvitse enää pelätä niin kuin ennen. Niin se vain maailma nytkähti eteenpäin katupölykeskustelussakin vihdoin!” toteaa Snowek Oy:n toimitusjohtaja ja pääsuunnittelija Jaakko Happonen.

Vanha malli:
katuhiekka kastellaan lietteeksi ja harjataan
pöly nousee jälleen lietteen kuivuttua

Uusi pölynsidontatekniikka:
Katu harjataan kuivana, pinta puhdistuu tehokkaasti
korkeapainevesisumu sitoo nousevan katupölyn pienellä määrällä vettä

Ilkka Palsola, kilpailuraadin jäsen ja Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n hallituksen puheenjohtaja, oli tyytyväinen tämän vuoden kilpailun voittajaan. ”Innovatiivisuus on menestyksen avain, sillä Suomi nousee. Korkeapainepölynsidontajärjestelmä on oivallus, joka tuo tuotteeseen omassa segmentissään uusia ominaisuuksia. Yhdistämällä olemassa olevaa tekniikkaa oikealla lailla saadaan aikaa tuote, joka parantaa puhdistustyön tekemistä ja lopputulosta.”

[rivi korkeus=1]

Teolliset Palvelut – Kunnossapidon ykköstapahtuma

[rivi korkeus=0,6]

Teolliset Palvelut 13 -messut on teollisuuden kunnossapidon konkari ja yksi Suomen merkittävimmistä teollisuustapahtumista.

PÄÄTEEMAT: Kunnossapito ja tuotanto | Turvallisuus | Työkalut | Johtaminen ja teollisuuden ICT | Energia ja ympäristö | Logistiikka

Tänä vuonna tarjolla on varsin muhkea messukokonaisuus. Samaan aikaan järjestetään Tampereen Messujen Logistiikka 2013 -messut. Kaksilla ammattimessuilla on yhteensä yli 300 näytteilleasettajaa kolmessa messuhallissa.

[rivi korkeus=1]

Teolliset Palvelut -messut järjestää Expomark Oy, joka on erikoistunut teollisuuden ammattimessujen järjestämiseen Suomessa. Expomark Oy on Suomen Messujen tytäryhtiö. Teolliset Palvelut -messujen yhteistyössä mukana Kunnossapitoyhdistys Promaint ry.

Teolliset Palvelut -tapahtuma järjestetään 17.-18.4.2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

[rivi korkeus=1]

Lisätietoja tapahtumasta ja ohjelmasisällöstä: www.teollisetpalvelut.fi

 

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi