Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Legendaariset Indian-moottoripyörät Suomeen

2014_indian_indian-cheiftain-indian_red-sideprofileBrandt-Polaris Oy on aloittanut Indian-moottoripyörien maahantuonnin. Vuonna 1901 perustettu ja 1953 tuotantotauolle jäänyt Indian on ensimmäinen amerikkalainen moottoripyörien valmistaja. Sittemmin amerikkalaisen Polaris Industries Inc:n ostama Indian on nyt herätetty uuteen loistoon. Suomeen saadaan kolme uutta Indian-mallia: Chieftain, Vintage ja Classic. Virallinen lehdistötilaisuus pidetään 28.11. klo 17.15-20.00.

[rivi korkeus=1]

ENSIMMÄINEN ALKUPERÄINEN AMERIKKALAINEN

Indianin tarina alkoi jo vuonna 1900, kun tehtaan perustajat George M. Hendee ja Oscar Hedström tapasivat toisensa ja päättivät käynnistää tuotannon. Hendee, joka oli lupaava kilpapyöräilijä, omisti pienen polkupyörätehtaan ja toimi Indian-tehtaan perustamisen rahoittajana 1901. Hedström puolestaan oli Åkarpin ruotsalaiskylästä perheensä mukana 9-vuotiaana Yhdysvaltoihin muuttanut koneenrakentaja, joka aloitti uransa valmistamalla polkupyöriä.

INTIAANIKULTTUURISTA POHJA MENESTYKSELLE

Perustajat antoivat tuotteelleen vahvasti amerikkalaista alkuperää kuvaavan nimen Indian. Intiaanikulttuuri näkyikin heti alusta alkaen selkeästi tehtaan toiminnassa. Hendeetä alettiin kutsua nimellä “Big Chief” ja Hedströmiä nimellä “The Medicine Man”. Tehdasta kutsuttiin Wigwamiksi ja jälleenmyyjäverkostoa heimoksi. Indian oli aikanaan maailman suurin moottoripyörätehdas, jonka vuosituotanto oli parhaimmillaan 32.000 moottoripyörää ja työntekijöitä lähes 3000. Tämä saavutettiin jo 1910-luvulla. Pyörämalleja oli lukuisia, niin siviili-, sota- kuin kilpamallejakin.

UUSI TULEMINEN POLARIKSEN KANSSA

Indianin pitkä historia pitää sisällään ainutlaatuista insinööritaitoa, moottoripyöräilyä mullistaneita oivalluksia sekä menestystä kilparadoilla. Nyt pitkän tuotantotauon jälkeen Indianin uusi nousu nojaa tukevasti perinteisiin. Polaris Industries Inc:n ostettua Indianin tämä legendaarinen merkki on kokenut vahvan uudistumisen, jonka perustana on edelleen pitkä historia ja vahva amerikkalainen perinne.

INDIAN-MALLISTON ENNAKKOMYYNTI BIKE WORLD -LIIKKEISSÄ

Indianin jälleenmyyjänä toimii Bike World -ketju. Kiinnostuneita suositellaan tekemään ennakkotilaus Indianeista, sillä jo ensimmäisenä tuotantovuonna niiden kysyntä maailmalla on ylittänyt kaikki arviot. Nyt tilattujen pyörien luovutus ajoittuu keväälle 2014. www.bikeworld.fi

[rivi korkeus=1.5]
VUODEN 2014 INDIAN-MALLISTO

[rivi korkeus=1]

2014_indian_indian-cheiftain-indian_red-sideprofileIndian Chieftain (38.950€)

Uusi muoto, vanha sielu. Chieftain on sinut menneisyytensä kanssa, mutta silti edellä aikaansa. Se on ensimmäinen Indian-moottoripyörä, jossa on kova kate, kovat satulalaukut ja ennenkokematon matkustus- ja käyttömukavuus. Vaikka se on erilainen kuin yksikään aiempi Indian, sillä on Indian-moottoripyörän DNA.

[rivi korkeus=1]

2014_indian_indian-vintage-indian_red-sideprofileIndian Chief Vintage (35.950€)

Pyörä, joka vie Indianin ikonisen muotoilun aivan uudelle 2000-luvun tasolle. Tyylin ja nykytekniikan sopusointua.

[rivi korkeus=1]

2014_indian_indian-classic-springfield_blue-sideprofileIndian Chief Classic (32.950€)

Veistoksellisen komea matkapyörä, jossa yhdistyvät Indian-moottoripyörien vahvat perinteet ja uuden ajan innovaatiot – kaikki, mitä Indian on ollut ja mitä sen tulee olla.

[rivi korkeus=1]

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi