Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Machineryn uusi Portaikkopukki parantaa työturvallisuutta ja ergonomiaa

machinery - logoKotimainen Machinery on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen rakennustelineen, Portaikkopukin. Helposti koottava ja liikuteltava Portaikkopukki tuo huomattavaa parannusta työturvallisuuteen ja ergonomiaan, sillä kaivatun uutuuden ansiosta portaikkoihin ei tarvitse enää koota erilaisia epävakaita telineratkaisuja.

[rivi korkeus=2]

Machineryn tuotekehityksen yhtenä päämääränä on jatkuva työturvallisuuden parantaminen, jota tavoitellaan asiakkailta saatavan informaation avulla sekä viranomaisyhteistyöllä. Valtioneuvoston vuonna 2009 antama asetus rakennustyön turvallisuudesta toi siirrettäviin rakennustelineisiin vaatimuksen askelmallisesta nousutiestä. Tämä tarkoittaa, että telineen päädystä ei saa enää kiivetä, vaikka siinä olisi tikkaat. Kotimaisena markkinoijana Machinery pystyi nopeasti reagoimaan asetuksen vaatimukseen.

”Tarve kehittää Portaikkopukin kaltainen tuote tuli asiakassuunnasta, jota kuuntelemme tarkalla korvalla. Paikallisena yrityksenä pystyimme reagoimaan asiakastarpeeseen nopeasti.  Tuotteen kehistystyö, toteutus ja tuotanto ovat kaikki suomalaista alkuperää”, kertoo myyntipäällikkö Reijo Kilpinen Machinerylta.

Machinery on markkinoinut laadukkaita, turvallisuudeltaan ja työskentelymukavuudeltaan huippuluokkaisia rakennustelineitä Amo-alumiinitelineitä Suomessa jo 30 vuotta. Telineiden kartottamista ja hankintaa  helpottavat Machineryn kehittämä Telinelaskuri, jonka avulla asiakas voi rakentaa määräykset täyttävän ja turvallisen telineen juuri omien tarpeidensa mukaan.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi