Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Power Truck Show 2013 ylitti kaikki odotukset

Miss Power TruckAlahärmän Powerparkissa 9.-10. elokuuta järjestetty kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuma Power Truck Show oli kaikin puolin onnistunut koko perheen suurtapahtuma. Power Truck Show’n järjestäjät Rami Tynjälä, Juha Ristimaa, Ari Nukala, Mikko Nukala ja Hannele Loukasmäki ovat erittäin tyytyväisiä tapahtumaa kohtaan osoitettuun kiinnostukseen. Kuljetusmessut keräsivät tänä vuonna enemmän kävijöitä viime vuoteen verrattuna ja tapahtumassa oli reilut 30 000 kävijää.

[rivi korkeus=1]

Powerparkin alueella tallusteli tänä viikonloppuna yli 30  000 kävijää. Sääkin suosi messukansaa lauantaina.
Powerparkin alueella tallusteli tänä viikonloppuna yli 30 000 kävijää. Sääkin suosi messukansaa lauantaina.
Kävijämäärän nousu on näkynyt selkeästi myös kuljetusmessuosastoilla ja näytteilleasettajat ovat olleet tyytyväisiä messuilla syntyneisiin asiakaskontakteihin ja tapahtumiin.

Autonäyttely sai upean startin, kun rekkaconvoy saapui torstaina Härmään. Upea rekkaconvoy herätti huomiota ja maanteiden pientareet olivatkin täynnä rekoista kiinnostuneita katsojia. Pisimmän matkan Power Truck Show’hun teki Irlannista asti tullut Julian Davis. Huippurakennellut ja maalatut autot kiinnostivat yleisöä ahkeran äänestyksen perusteella. Yleisöäänestyksessä haastajaluokan voitti Julian Davis Irlannista ja Super Truckin voiton vei P.Björk Transport Pännäisistä. Yleisön äänten perusteella valikoitui uusi Super Truck luokka ja valioluokka valitsi itse Best in Show auton keskuudestaan. Super Truck luokan valinnan perusteella Best in Show autoksi nousi Kuljetus Auvisen ”XSTAR”

[rivi korkeus=1]

Tuoreen Miss Power Truck Tiia Anttilan (keskellä) on helppo hymyillä. Oikealla 1. perintöprinsessa Janita Repo ja vasemmalla 2. perintöprinsessa Oona Korva. Kuva: Emma Seppänen
Tuoreen Miss Power Truck Tiia Anttilan (keskellä) on helppo hymyillä. Oikealla 1. perintöprinsessa Janita Repo ja vasemmalla 2.perintöprinsessa Oona Korva.
Kuva: Emma Seppänen
Miss Power Truck kisan voitti Tiia Anttila. 1. perintöprinsessa oli Janita Repo. 2. perintöprinsessaksi nousi Oona Korva. Yleisön suosikki oli myöskin Janita Repo. Kuvauksellisin rekkatyttö Tiia Anttila.

Power Truck Show’n järjestäjätiimi kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita, nähdään taas ensi vuonna 8.-9. elokuuta 2014 Härmän Powerparkissa 10-vuotisjuhlan merkeissä.

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi