Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Roclan Solid-uutuustrukki lisää lastaustyön tehokkuutta ja turvallisuutta

rocla_solidRoclan Solid-perheen uutuus, TPX25, kiinteällä ajotasolla varustettu lavansiirtäjä vie lastaustyön tehokkuuden äärimmilleen. Trukin jämerä, hyvin suojattu rakenne ja testattu suorituskyky tekevät työskentelystä sekä miellyttävää että tehokasta. Ergonominen kiinteä ajotaso ja vahvat, pehmustetut sivuseinät suojaavat kuljettajaa epätasaisillakin alustoilla. Helppokäyttöinen ja kestävä Solid-lavansiirtäjä lisää työn sujuvuutta terminaaleissa ja kaupan ja teollisuuden varastoissa.

Vaativaan käyttöön Suomessa suunnitelluissa ja valmistetuissa Solid-trukeissa on erittäin vankka, äärioloissa testattu ja hyvin suojattu rakenne, aiempaa vähemmän kuluvia osia, alhainen energiankulutus ja kierrätettävät osat. Trukkien uudet ominaisuudet pidentävät käyttöikää, vähentävät huoltotarvetta ja pienentävät kustannuksia. Solid-trukit on tehty kestämään ja helpottamaan jatkuvaa lavansiirtoa sekä sisätiloissa että ulkona, myös pidemmillä siirtomatkoilla.

Solid-perheen uusin tulokas, erinomaisesti kuljettajaa suojaava TPX25-lavansiirtäjä kiinteällä ajotasolla on suunniteltu vaativaan tehokäyttöön myös pidemmillä siirtymillä. Trukin maksimiajonopeus 12 km/h ilman kuormaa ja maksimikuljetuskyky 2500 kg asti lisäävät lastaustyön tehokkuutta jatkuvassa käytössä.

TPX25-lavansiirtäjän ainutlaatuinen sähköinen ohjaus ja ergonominen, poikittainen ajoasento lisäävät sekä turvallisuutta että tehokkuutta.  Roclan m1-ohjauspyörää voidaan käyttää useilla eri otteilla, myös yhdellä kädellä, kuljettajan mieltymysten mukaisesti. Sen asento ja korkeus on helppo säätää erikokoisille kuljettajille sopivaksi. Poikittainen ajoasento helpottaa ajamista molempiin suuntiin ilman kuljettajan selän ja niskan rasittumista. Hyvin muotoillut ja pehmustetut sivuseinät ja selkätuki lisäävät ajomukavuutta ja suojaavat kuljettajaa ulkopuolisilta iskuilta.

Käyttäjä voi säätää koneen nopeutta, kiihtyvyyttä ja jarrutusta käyttökohteen mukaisesti kahden esiohjelmoidun asetuksen avulla, mikä lisää työympäristön turvallisuutta. Myös kokemattomamman kuljettajan on helppo käyttää trukkia valitsemalla energiaa säästävän, rauhallisemman toiminta-asetuksen.  Markkinoiden korkein haarukoiden nostokorkeus, 220 mm, helpottaa lavansiirtoja jyrkilläkin rampeilla sekä autojen purkua ja lastausta epätasaisilla alustoilla.

Solid-lavansiirtäjien edistykselliset ominaisuudet, kuten suojattu runko ja vedenpitävät sähköistykset estävät lian, pölyn ja kosteuden pääsemisen koneen sisälle. Akkutilaan sopivat standardiakut, mikä laajentaa erimerkkisten ja eri kapasiteettisten akkujen käyttömahdollisuuksia. Teräskannella varustettu suljettu akkutila suojaa akkua iskuilta ja pidentää akun käyttöikää.

[rivi korkeus=2]

Rocla Oy: Roclan toiminnan ytimenä on materiaalinkäsittelyn älykkäiden ratkaisujen ja palveluiden tarjoaminen. Rocla kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja, automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia kokonaispalveluja. Rocla on osa kansainvälistä Mitsubishi Heavy Industries -yhtiötä, joka on nimennyt Roclan globaaliksi tuotekehityskeskukseksi konsernissaan. Vuonna 2012 Roclan liikevaihto oli 111,2 M€ ja sen palveluksessa oli vuoden päättyessä keskimäärin 531 henkilöä.

 

www.rocla.com

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi