Kuljetus ja Logistiikka

Kuljetus ja Logistiikka

 

Toyota I_Site – Helppoutta ja tehokkuutta kaluston- ja kustannusten hallintaan

Toyota I_Site on Toyotan kehittämä älykäs kaluston ja käyttökustannuksien hallintajärjestelmä, joka auttaa asiakasta parantamaan toimintaansa neljällä pääalueella: työturvallisuus, kustannukset, tuottavuus ja ympäristö. Toyota I_ Site:n ainutlaatuinen kustannustiedon ja trukista tulevan käytönaikaisen tiedon yhdistelmä antavat asiakkaalle kokonaisvaltaisen kuvan varaston sisälogistiikan toiminnasta. Asiakas saa myös Toyotan asiantuntijoilta jatkuvaa tukea toiminnan seurantaan ja kehittämiseen.

[rivi korkeus=2]

tb1nznwd6ko2wgqtnqaoLyhyesti sanottuna, Toyota I_Site antaa asiakkaalle pääsyn reaaliaikaiseen tietoon kalustosta kaikkialta missä on internet yhteys. Järjestelmä tuottaa kalustovastaaville tärkeää tietoa trukin ja kuljettajan toiminnasta ja mahdollistaa tekemään oikeaan tietoon perustuvia analyyseja ja kehitystoimenpiteitä. Toyota I_Site:n mittareiden ansiosta he voivat seurata mm. trukkien pääoma- ja huoltokustannuksia, trukkien toimintaa, törmäyksiä ja akun tilaa. Lisäksi kuljettajat voidaan valtuuttaa käyttämään niitä trukkeja, joihin heidät on koulutettu; tämä on tehokas tapa ohjata turvallista ja ergonomista päivittäistä toimitaan. Lisäksi Toyotan asiantuntijoiden jatkuvat tuki on aina saatavilla.

Toyotalla on ilo julkistaa nyt päivitetty versio Toyota I_Site-palvelusta parannetulla käyttöliittymällä ja uudistuneella toiminnallisuudella. Se sisältää lukuisia parannuksia kuten täysin muokattavan etusivun, joka mahdollistaa yleiskuvan saamisen trukkikaluston toiminnasta yhdellä silmäyksellä. Turvallisuuden parantamiseksi Toyota I_Site-palveluun on yhdistetty uutena ominaisuutena trukin käyttäjän suorittamat päivittäistarkastukset ja niiden seuranta. Järjestelmä perustuu keskitetysti hallittavaan sähköiseen tarkastuslistaan. Tarkastukseen käytettävä näyttö on helppo asentaa trukkiin. Sen käyttö varmistaa, että trukki on aina käyttökunnossa ja turvallinen ennen käyttöönottoa. Jos kriittinen vika tai häiriö ilmenee, niin trukin käyttö estetään välittömästi automaattisesti. Lisäksi hälytys kytkeytyy päälle.

“Tavoittelemme Toyotalla innovaatioiden kautta asiakastyytyväisyyttä. Toyota I_Site on kehitetty yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme kehittäneet sitä auttaaksemme asiakkaitamme hallitsemaan materiaalin käsittelykalustoaan entistä läpinäkyvämmin ja tehokkaammin. Aiomme tulevina vuosina jatkokehittää web-portaalia käyttöliittymänä ja tehdä siitä kaikkien aikojen
parhaimman ratkaisun trukkikannan hallintaan”, sanoo Tero Wallenius, palvelutuotteiden tuotepäällikkö, Toyota Material Handling Oy:stä.

[rivi korkeus=2]

Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen suurin materiaalinkäsittelylaitteiden ja niihin liittyvienpalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Laajaa Toyota- ja BT-trukkien tuotevalikoimaa täydentävät 5 – 9 tonnia nostavat Kalmar Light –sarjan trukit, Manitoun maasto- ja ajoneuvotrukit sekä Mecaluxin varastokalusteet. Yhtiön palveluksessa on 140 henkilöä ja liikevaihto on 44 miljoonaa euroa (2012). TMHFi on ISO14001-sertifioitu Toyotan kestävänkehityksen strategian mukaisesti. Yritys kuuluu maailman suurimman trukkivalmistajan Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin.

[rivi korkeus=2]

Lähde: Mynewsdesk.com

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail
 

Kuljetus & Logistiikka
Artturinkatu 2, Box 29, 20200 Turku
lehti@kuljetuslehti.fi